Tian Riba, Espartac Peran i Xavi Coral
A DIVENDRES seguim donant respostes i parlant d’assumptes relacionats directament amb Catalunya i els catalans. Aquest dimarts posem la vista en el futur i ens preguntem com serà Catalunya a l’any 2050. En parlem amb Antonio Domingo, subdirector del Centre d’Estudis Demogràfics, que ha publicat el llibre "Catalunya al mirall de la immigració. Demografia i identitat nacional", en què mira el passat, el present i albira el futur de la societat catalana.

Amb Xavi Coral i els seus tertulians tractarem els assumptes que impregnen l’actualitat social i política d’aquest dimarts, amb les opinions i punts de vista de Vicent Sanchis, Maria Rosa Fortuny, Marina Llansana, Josep Maria Vilajosana, Marcos Pardeiro i Tian Riba.

I fora de plató seguim descobrim territori amb Espartac Peran, que aquesta setmana s’ha traslladat a la localitat de Sant Feliu Saserra, a la comarca del Bages. Com ja havíem promès als nostres espectadors la setmana passada, farem un recorregut gastronòmic a través de les diferents tipologies de formatges que es fan en aquesta i altres regions de Catalunya, amb l’ajuda del xef i crític culinari Pep Nogué.

Per acabar d’arrodonir una tarda gastronòmica amb l’excel·lent qualitat dels nostres productes de proximitat, coneixerem la història d’una parella de Sant Feliu de Sasserra que tenen un petit negoci de cria d’autèntics pollastres de pagès.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio domingo espartac peran josep maria vilajosana marcos pardeiro maria rosa fortuny marina llansana vicent sanchís 
Martes, 28 de octubre de 2014 • 00:14h.

Javier Serra
Després de l’anàlisi del discurs d’Artur Mas que va iniciar el debat de política general al Parlament aquest dilluns, la tertúlia obre el programa comentant els fets més destacats del dia referents a l’actualitat del país, amb Xavi Coral i la col·laboració en aquesta ocasió de Vicent Sanchís, Sílvia Soler, Marcos Pardeiro i Tian Riba.

També rebrem a plató l’escriptor Javier Sierra. Els seus llibres anteriors ja van ser centre d’atenció a la redacció de DIVENDRES, i ara, la seva nova novel·la, "La piràmide immortal", ha tornat a cridar la nostra atenció. Una història centrada en la figura de Napoleó Bonapart i un gran desig: la vida eterna. Aquest dimarts, tornem a  endinsar-nos en els secrets que ens proposa l’autor de "L'àngel perdut".

Durant les connexions amb Espartac Peran seguim coneixent més aspectes de la localitat tarragonina de Creixell, amb una proposta gastronòmica típica d’aquesta regió, els esmarris i la cuina del seitó. Parlem amb el cuiner Pep Nogué de com cuinar el seitó i d’altres peixos similars com la sardina, l’arengada, l’anxova o l’aladroc.

Aprofitant la nostra proximitat a la platja també dedicarem una part del programa a descobrir el vessant romàntic de la platja deserta com a font d’inspiració per a músics, poetes o per a la reflexió personal, amb la psicòloga Arantxa Coca i el periodista Xavier Solà.

I abans de marxar posarem al dia els nostres espectadors amb totes les novetats de l’actualitat teatral, de la mà d’Ana Boadas i la seva agenda teatral. En aquesta ocasió, amb un reportatge especial sobre la gala "Catalunya aixeca el teló".

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: arantxa coca espartac peran javier sierra marcos pardeiro pep nogué sílvia soler tian riba xavier solà 
Martes, 16 de septiembre de 2014 • 00:12h.

Pau García-MilàDes del programa DIVENDRES sempre hem donat suport a les idees de negoci amb futur, i aquest dijous coneixerem els projectes catalans que s’han presentat en el darrer Mobile World Congress. Amb el jove empresari Pau Garcia-Milà i Núria Coll us posarem al dia de les aplicacions per a dispositius mòbils que ara mateix es desenvolupen a Catalunya.

També ens visita a plató el periodista Antoni Bassas, que tornarà a fer un itinerari especial des del seu punt de vista únic pels fets de l’actualitat que més li han cridat l’atenció aquesta setmana.

Aprofitarem al màxim aquest últim dia a Ripollet per parlar de fenòmens meteorològics, coincidint amb la inauguració d’una exposició sobre meteorologia amb fotografies i aparells antics. Amb aquest motiu, repassem fenòmens meteorològics singulars que han tingut lloc a Catalunya amb Dani Ramírez i Marc Boada. A més a més, amb Espartac Peran descobrirem què no ens podem perdre quan visitem Ripollet, a través de les nostres recomanacions.

I a la tertúlia d’actualitat amb què obrirem el programa hi participarà Marcos Pardeiro, periodista del diari "La Razón", Xavier Sardà, Jordi Barbeta, Marina Llansana i Tian Riba. Una taula rodona moderada per Xavi Coral.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez espartac peran jordi barbeta marc boada marcos pardeiro marina llansana pau garcia-milà xavier sardà 
Jueves, 27 de febrero de 2014 • 00:14h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]