Ana Boadas
Aquest dimarts gaudirem d’una experiència musical única al plató de DIVENDRES. Hem acompanyat la nostra col·laboradora Ana Boadas al concert del cap de setmana passat a l’Auditori, on l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya va interpretar en directe la música que Howard Shore va compondre per a "El Senyor dels anells", guanyadora d’un Oscar. Amb el periodista musical Pep Blay i el pianista Joan Pau Chaves mostrarem als nostres espectadors com es fa una banda sonora i quines són les claus dels seu èxit.

Durant les connexions amb Espartac Peran des de Sant Vicenç de Castellet, viatjarem a principis del segle XX amb la Fira del Vapor. Coneixerem com era la vida a la població a través de diferents escenes que representen el safareig, la fàbrica o els cotxes de l’època. I amb els nostres especialistes a menjar bé i sa, el xef Pep Nogué i la nutricionista Montserrat Folch, donarem pautes de cuina saludable feta al vapor.

Com sempre, l’actualitat del dia protagonitzarà la tertúlia amb Xavi Coral i els seus tertulians Salvador Cardús, Marina Llansana, Manel Manchón, Antonio Baños, Marcos Pardeiro i Tian Riba.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas espartac peran joan pau chaves montse folch pep blay xavi coral 
Martes, 13 de enero de 2015 • 00:16h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]