'Divendres'
Dijous és sinònim de "La setmana del Bassas" a DIVENDRES. El periodista Antoni Bassas torna amb la seva visió personal d’alguns dels temes de l’actualitat política, social i cultural que no han estat en el punt de mira de tots els mitjans de comunicació, i moltes vegades resulten ser clau per comprendre la realitat que ens envolta.

Aquest dijous dediquem la nostra tertúlia d’actualitat a la investigació de l’origen genètic d’alguns dels cognoms catalans més comuns. Un grup de científics de l’Institut de Biologia Evolutiva acaben de publicar un estudi sobre la genètica que hi ha darrere dels principals cognoms catalans, amb l’objectiu de saber per què hi ha cognoms més freqüents que d’altres. Dos d’aquests genetistes, la Neus Solé i el Francesc Calafell ens n’explicaran les conclusions, amb Xavi Coral i Tian Riba.

També ensenyarem als nostres espectadors com fer màgia a casa. Arran de la publicació del llibre "100 trucs de màgia per deixar-los bocabadats", hem convidat el seu autor, el Mag Gerard, que ens ensenyarà en directe uns quants trucs de màgia dels que apareixen al seu llibre.

La lluita contra el tabac també serà present al nostre programa, un tema que seguim molt de prop. Sempre posem a l’abast dels espectadors tota la informació necessària sobre teràpies i tractaments per deixar l’hàbit del tabaquisme, i amb el doctor Josep M. Ramon Torrell, responsable de la Unitat de Tabaquisme de l’Hospital de Bellvitge, coneixerem els últims avenços per deixar de fumar.

I aprofitant l’últim dia d’Espartac Peran a la localitat d’Almoster, us explicarem què no us podeu perdre si visiteu aquest lloc del Baix Camp. Amb un recomanador de luxe, el director de DIVENDRES, Xavier Cassadó. A més a més, coneixerem algunes excursions a la Costa Daurada per gaudir del mar i la muntanya en un sol dia.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran francesc calafell josep maria ramon mag gerard neus solé tian riba xavi coral xavier cassadó 
Jueves, 26 de febrero de 2015 • 00:05h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]