'Sister Act'
Aquest divendres, la tertúlia interactiva de "La Riera" torna a DIVENDRES. Ho comentem tot sobre la novel·la de la sobretaula de TV3 amb Espartac Peran, Ana Boadas, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez. La Maribel ha de prendre una decisió, tornarà a Sant Climent? I amb el Sergi? Vol seguir sent la xef de Can Riera?

També ens visita Sor Lucía Caram per presentar el seu llibre "Les receptes de Sor Lucía Caram". Amb ella repassarem les receptes i cuinarem algunes d’aquestes receptes de tradició familiar i monàstica.

A més a més, aquest divendres el plató del DIVENDRES es transforma en un convent per rebre les monges del musical SISTER ACT, un dels espectacles de la temporada a Barcelona. Parlarem amb la protagonista, la germana Mireia Mambo Bokele, i gaudirem en directe d’un dels números musicals protagonitzat pel cor de monges "Es tu voz". A més a més, també ens visitarà Jesucrist, i no només un, sinó fins a quatre! Els quatre Jesucrists de les grans passions catalanes (Olesa, Esparreguera, Cervera i Ulldecona) vindran al programa. Amb ells parlarem de les dificultats del seu personatge i de la tradició teatral de "La passió" a Catalunya. Passió per "La passió" a DIVENDRES!

I tindrem una nova classe d’elegància amb l’expert en bones maneres Marc Giró. Parlarem de si és elegant o no mirar el mòbil de la nostra parella.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Sister Act Tv3 
Tags: espartac peran mac giró mireia mambo sor lucía caram xavi coral 
Viernes, 27 de marzo de 2015 • 00:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]