Antoni Bassas i Pere Mas
Aquest dijous, la tarda torna a ser de DIVENDRES, amb un programa en què comptarem amb la col·laboració del periodista Antoni Bassas i la seva secció d’anàlisi de l’actualitat "La setmana del Bassas". Parlarem d’un dels temes del dia, la visita d’Artur Mas a la Universitat Colúmbia de Nova York, també de la placa commemorativa en català per la tragèdia de Germanwings als alps francesos, de la massacre terrorista a la Universitat de Kènia i de l’estratègia de comunicació del PP.

Els dijous son també sinònim de negocis d’èxit a DIVENDRES. El jove emprenedor Pau Garcia-Milà torna amb la seva aportació a l’empresa catalana amb noves idees que triomfen al mercat i son referència a tot el món. Coneixerem una empresa que fa uns paraigües totalment innovadors i un projecte català que reuneix cada any emprenedors de tot el món a Menorca.

Durant les connexions amb Espartac Peran des de Sant Esteve de Llavaneres, descobrirem què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat del Maresme amb l’exfutbolista i actualment comentarista de TV3, Gerard López.

A més a més, parlarem amb la dissenyadora Toton Comella, resident a Llavaneres, que ens presenta la seva proposta de moda. Parlarem de què serà tendència aquesta primavera i estiu, tant pel que fa a la roba de bany com a la roba interior i a la roba d’estar per casa.

Abans de marxar tindrem una tertúlia esportiva, parlarem de futbol i del Barça amb els periodistes Lluís Canut i Lluís Lainz arran de la publicació del llibre "El método Luis Enrique".

T'esperem el dijous 9 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran gerard lópez lluís canut lluís lainz pau garcia-milà toton comella 
Jueves, 9 de abril de 2015 • 00:06h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]