Tian Riba i Espartac Peran
Aquest dimecres, durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Pallejà, coneixerem les últimes tendències en banquets nupcials. En aquesta localitat del Baix Llobregat hi ha Esther Conde, un càtering d’alt nivell. Descobrim amb la mateixa Esther i amb Blanca Permanyer el que es porta en els banquets de casament pel que fa al menjar, decoració, distribució de taules, ressopó, etc. A més a més, recomanarem als espectadors una llista dels indrets més significatius de Pallejà per visitar i fer turisme.

I a plató parlem de l’actualitat de la setmana amb Manuel Cuyàs, Marina Llansana, Rafel Nadal, Pep Prieto, Tian Riba i el periodista Jesús Cintora, que fa poques setmanes ha estat protagonista d’una polèmica destitució al capdavant del seu programa.

A més a més, escalfem motors de cara a Sant Jordi amb Júlia Bertran d’"Ànima", que ens recomana cinc llibres imprescindibles d’aquesta Diada.

Abans de marxar seguirem una nova taula d’exercicis aptes per a totes les edats, amb el nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, per combatre dolors molt comuns en músculs i articulacions.

T'esperem el dimecres 22 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran esther conde jesús cintora manuel cuyàs marina llansana pep prieto rafel nadal tian riba 
Miércoles, 22 de abril de 2015 • 00:08h.

'Divendres'
Aquest dimats comentem els temes del dia amb la nostra taula d’actualitat amb Pere Mas, Salvador Cardús, Marina Llansana, Manel Cuyàs, Pep Prieto, Tian Riba i l’especialista en jihadisme i expert en seguretat Jofre Montoto.

Durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Vallgorguina, descobrim què és i quins beneficis té l’agricultura biodinàmica amb Carme Ruscalleda i Joan Salicrú. A més, la Carme ens parlarà de quines fruites i verdures estan en el seu millor moment els mesos d’abril i maig.

I tornant a plató parlarem dels trastorns de la son que afecten els catalans. Segons un estudi recent, bona part dels catalans no dormim bé. Què podem fer per descansar millor? En cas que haguem de prendre alguna mena de medicació o remei natural, quins són els més adequats i quan hem de considerar que n’estem abusant? En parlem amb els doctors Joan-Ramon Laporte i Miquel Pros, especialista en medicina natural.

A més a més, continua el nostre concurs literari "Catalunya s’estima". Seguirem descobrint els missatges d’amor que ens envien els espectadors.

T'esperem el dimarts 14 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: jofre montoto manel cuyàs marina llansana pep prieto pere mas salvador cardús 
Martes, 14 de abril de 2015 • 13:28h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]