'Divendres'
L’addicció a les sèries es una realitat que no ignorem des del programa DIVENDRES, i d’això en saben molt i molt els col·laboradors de la tertúlia de "La Riera": l’àvia Remei, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, David Balaguer i els milers i milers de seguidors que enriqueixen la taula amb la seva participació a través de les xarxes socials. Aquest divendres, Espartac Peran agafa els comandaments una vegada més de la tertúlia interactiva de "La Riera", amb moltes qüestions per tractar i alguna escena avançada per descobrir.

Aquest divendres tampoc faltarem a una nova cita amb la Mònica Terribas. Com cada setmana, la Mònica repassa l’actualitat a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes.

A més a més, tindrem una nova classe d’elegància i bones maneres amb el nostre expert en bona educació, Marc Giró. Enguany parlarem d’un problema que potser ens pot tocar de molt a prop alguna vegada a la vida: com gestionar la llista de convidats a un casament sense que ningú s’enfadi?

I abans de marxar de cap de setmana, explicarem als nostres espectadors els secrets per fer un bon vermut. Parlem de "Teoria i pràctica del vermut" un llibre escrit per tres autèntics vermuters: Josep Sucarrats, Miquel Àngel Vaquer i Sergi Martín.

T'esperem el divendres 15 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: fermí fernández josep sucarrats miquel àngel vaquer mònica terribas 
Viernes, 15 de mayo de 2015 • 00:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]