'Divendres'
Aquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada a la comarca d’Osona. Amb Espartac Peran i l’equip d’exteriors coneixerem a fons la localitat de Taradell, i al costat de l’escriptor Màrius Serra explorarem les peculiaritats del català que es parla en aquestes terres. Dilluns gaudirem de la música en directe de Pep Sala i la seva banda, coneixerem el vincle del músic català amb Taradell i els seus futurs projectes. A més a més, la música continuarà sonant durant les connexions amb l’Espartac gràcies a la coral Tastets de Gospel, que ens proposen un viatge a través dels millors temes de la música gospel de la història. Amb la col·laboració del periodista musical Pep Blay.

I a plató, l’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzen la taula que modera Xavi Coral amb la participació dels tertulians de dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

T'esperem el dilluns 18 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila núria ferré pep blay pep sala pere escobar sebastià serrano tastets de gospel tian riba xavi coral 
Domingo, 17 de mayo de 2015 • 20:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]