La Banda Impossible
Aquest dijous, i tres dies abans de les eleccions municipals, transformem la tertúlia d’actualitat de DIVENDRES en una master class d’història amb el professor Borja de Riquer, amb qui repassarem comicis municipals que han tingut una especial rellevància històrica per a Catalunya.

També ens visita el periodista Antoni Bassas amb "La setmana del Bassas". Parlarem de la decisió d’Obama de desmilitaritzar els cossos policials, i de la seva estrena al Twitter amb un compte propi. També de la violència a l’entorn dels camps de futbol i de la trajectòria de Xavi Hernández al Barça.

I continuem tractant temes de salut i nutrició, ara que s’acosta l’estiu i comencen a proliferar les dietes miracles per aconseguir el cos desitjat. Parlem amb la nutricionista Pilar Senpau de com perdre pes sense perdre la salut i coneixerem en què consisteix la "dieta exprés".

Aprofitant el nostre últim dia a Taradell descobrim què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat i amb Dani Ramírez coneixerem rutes per la comarca d’Osona.

I la música també jugarà un paper important en el programa d’aquest dijous. Alguns dels integrants de La Banda Impossible una iniciativa de Canet Rock que agrupa en un escenari grans mites del pop/rock català com Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Pemi Fortuny, Jofre Bardagí, Natxo Tarrès o Cris Juanico. Parlarem amb ells... i els veurem cantar junts!!!

T'esperem el dijous 21 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas borja de riquer dani ramírez la banda impossible pilar senpau 
Jueves, 21 de mayo de 2015 • 00:09h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]