El 1985 un sociòleg canadenc es va adonar que tot l'equip d'hoquei gel del Canadà havia nascut els tres primers mesos de l'any. És el mateix que passa amb la immensa majoria dels millors futbolistes del món. Tots han nascut en els primers sis mesos de l'any. Casualitat? Astrologia? No. Xavier Sala i Martín ens ho explica.

El diumenge 11 d'octubre de 2015, l'ECONOMIA EN COLORS de Xavier Sala i Martín i Tian Riba parla d'aquest fenòmen curiós i compte amb la presència de Ona Carbonell.

ECONOMIA EN COLORS és un producció d'EL TERRAT i TV3.

ECONOMIA EN COLORS a: tv3.cat/economia-en-colors | En directe

En: Xavier Sala i Martín Economia en Colors Tv3 
Tags: economia en colors s1 ona carbonell tian riba video: economia en colors xavier sala i martín 
Martes, 13 de octubre de 2015 • 18:04h.

Ona Carbonell
Us hi heu fixat mai que la majoria d'esportistes professionals han nascut en la primera meitat de l'any? Sabíeu que això també passa al món empresarial? Com s'explica? La resposta la trobem en el món de l'educació. Però, per què parlem d'educació en un programa dedicat a l'economia?

Aquest diumenge, 10 d'octubre, l'ECONOMIA EN COLORS está dedicat al color taronja i tindrem la presència d'una esportista d'èl.lit: Ona Carbonell. L'Ona farà de lligam perquè entenguem la relació de l'economia amb l'esport en el programa titulat "Taronja. On són els nens de desembre?".

ECONOMIA EN COLORS amb Xavier Sala i Martín i Tian Riba.
Diumenge, 11 d'octubre a les 22:35h., a TV3.

ECONOMIA EN COLORS a: tv3.cat/economia-en-colors | En directe

En: Xavier Sala i Martín Economia en Colors Tv3 
Tags: ona carbonell tian riba xavier sala i martín 
Martes, 6 de octubre de 2015 • 08:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]