Si és divendres toca Espartac Peran a plató, i per tant, "Tertúlia de La Riera". Tindrem dues visites importants que ens ajudaran a analitzar els últims esdeveniments de la sèrie. Per un costat rebrem la Rosa Boladeras (l’Imma), amb ella parlarem de la mort de l’Elies, de les conseqüències que tindrà i de com se’n sortirà a partir d’ara. Per un altre rebrem la Marta Bayarri (la Tilda), aquesta setmana en Barto se li torna a acostar i això fa que s’espanti encara més, parlarem de la situació en què es troba i escoltarem les teories dels nostres contertulians: Pere Mas, Ana Boadas, l'àvia Remei i David Balaguer.

Aquest divendres 9 d'octubre s'estrena a les sales de cinema "Segon origen", l'esperada adaptació de l'obra de Manuel de Pedrolo "Mecanoscrit del segon origen", tot un referent del gènere de la ciència-ficció i pedra angular de la literatura catalana contemporània. Tindrem al plató Carles Porta, que va agafar el testimoni de la direcció de Bigas Luna quan aquest ens va deixar i també estaran amb nosaltres els dos protagonistes masculins Andrés Batista i Ibrahim Mané.

Seguirem el programa amb Marc Giró, assegut al sofà vermell, explicant-nos com ens hem de comportar quan anem a un concert de qualsevol tipus. Contestarà la consulta d’una espectadora que s’està preparant per anar a un concert d’U2.

Tancarem la setmana fent un repàs dels mems que més han cridat l’atenció a Dolors Boatella i, en general, a la xarxa.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: andrés batista carles porta ibrahim mané marta bayarri rosa boladeras 
Viernes, 9 de octubre de 2015 • 00:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]