Si és divendres toca Espartac Peran a plató, i per tant, "Tertúlia de La Riera". Tindrem dues visites importants que ens ajudaran a analitzar els últims esdeveniments de la sèrie. Per un costat rebrem la Rosa Boladeras (l’Imma), amb ella parlarem de la mort de l’Elies, de les conseqüències que tindrà i de com se’n sortirà a partir d’ara. Per un altre rebrem la Marta Bayarri (la Tilda), aquesta setmana en Barto se li torna a acostar i això fa que s’espanti encara més, parlarem de la situació en què es troba i escoltarem les teories dels nostres contertulians: Pere Mas, Ana Boadas, l'àvia Remei i David Balaguer.

Aquest divendres 9 d'octubre s'estrena a les sales de cinema "Segon origen", l'esperada adaptació de l'obra de Manuel de Pedrolo "Mecanoscrit del segon origen", tot un referent del gènere de la ciència-ficció i pedra angular de la literatura catalana contemporània. Tindrem al plató Carles Porta, que va agafar el testimoni de la direcció de Bigas Luna quan aquest ens va deixar i també estaran amb nosaltres els dos protagonistes masculins Andrés Batista i Ibrahim Mané.

Seguirem el programa amb Marc Giró, assegut al sofà vermell, explicant-nos com ens hem de comportar quan anem a un concert de qualsevol tipus. Contestarà la consulta d’una espectadora que s’està preparant per anar a un concert d’U2.

Tancarem la setmana fent un repàs dels mems que més han cridat l’atenció a Dolors Boatella i, en general, a la xarxa.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: andrés batista carles porta ibrahim mané marta bayarri rosa boladeras 
Viernes, 9 de octubre de 2015 • 00:10h.

Ricky Martin
El cantant Ricky Martin ha vingut a Barcelona a recollir el premi Números 1 de Cadena 100, i no hem volgut deixar escapar l’oportunitat d’entrevistar-lo a DIVENDRES. La nostra col·laboradora Ana Boadas parlarà amb una de les estrelles més cotitzades del pop llatí, del seu recorregut artístic i també del seu moment personal. Molta atenció perquè promet ser l’entrevista de la temporada! Si voleu conèixer Ricky Martin més a fons, no us perdeu el programa d’aquest divendres.

També tindrem un ull posat al partit de la final de la Copa del Rei d’aquest dissabte, amb una tertúlia esportiva amb col·laboradors d’alt nivell, com l’exjugador del FCB Bojan Krkic i Joaquim Hernández (pare de Xavi Hernández).

I no hi faltarà la tertúlia interactiva de "La Riera". Tenim de convidades Rosa Boladeras (la Imma) i Mercè Martínez (la Nora). Amb elles parlarem de com acabarà el tema entre la Nora i l’Elies, per què a la Nora li sembla tan descabellat tornar-li els diners? Creieu que ho acabarà fent? Amb Espartac Peran i els seus tertulians: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Fermí Fernàndez i Ana Boadas.

I abans de marxar de cap de setmana, classe d’elegància amb Marc Giró: com dir elegantment al teu fill preadolescent que no pot tenir mòbil a 11 anys?

T'esperem divendres 29 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bojan krkic joaquim hernández mercè martínez mònica terribas ricky martin rosa boladeras 
Viernes, 29 de mayo de 2015 • 00:11h.

Manolo GarcíaLa setmana acabarà amb la tertúlia de "La Riera" amb David Balaguer, l' àvia Remei, l'Ana Boadas i Pere Mas. Avui tenim de convidada la Rosa Boladeras, l'Imma, la cuinera dels postres a Can Riera. Amb ella parlarem del seu càrrec de consciència per l'atropellament del Jofre, i de l'estratègia que pensa seguir a partir d'ara per evitar acabar a la presó. A la taula d'avui també repassarem alguns dels moments de la setmana: les llargues que li ha donat la Judit al Santi, els ocellets al cap del Sergi que busca pis, o els pactes per aconseguir l'estrella Michelin que poden deixar la Mercè sense res...

Aquesta tarda també ens visita Manolo García, que acaba de treure nou disc "Los días intactos" i un llibre amb els seus dibuxos i escrits més personals, "El fruto de la rama más alta". A plató descobrirem la seva faceta com a pintor, i fins i tot li proposarem el repte que ens pinti un quadre en directe. A través de la pintura ens aproparem al seu món interior, principal font d'on flueixen les seves cançons.

I amb l'especialista en comunicació política Toni Aira, farem un repàs dels cartells electorals dels diferents partits polítics de la campanya electoral d'enguany.

Com avui, cada tarda és DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Manolo García nos pinta un "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer manolo garcía pere mas rosa boladeras toni aira 
Viernes, 4 de noviembre de 2011 • 03:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]