Helena Garcia Melero
Acabarem l’últim programa del 2015 amb una tertúlia de "La Riera" molt especial. L’últim capítol de l’any es presenta molt mogut, n’analitzarem tots els detalls amb un convidat molt especial: Esteve Rovira, director de la sèrie que vindrà acompanyat d’algunes sorpreses.

També la secció "La crida" estarà centrada en els sentiments que suscita el Nadal. Aquestes festes per a molts són d’alegria, de retrobament i d’il·lusió, i per a d’altres, de desengany, de tristor i de records. Per això ens preguntarem i parlarem de què és per a nosaltres el Nadal i si ens agrada celebrar-lo o no. Acompanyaran l’Helena Garcia Melero a la taula els contertulians habituals: Genís Cinca, Sílvia Soler, Bibiana Ballbè, i amb tots ells, mossèn Francesc Romeu, que ens donarà els seu punt de vista al voltant del tema.

Finalment, ens acomiadarem dels nostres espectadors, i de l’any, amb una actuació en directe del Quartet Mèlt, guanyadors de l’edició d’aquest any del programa "Oh happy day". El grup ens cantarà una de les nadales més populars catalanes: "El dimoni escuat".

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bibiana ballbé esteve rovira francesc romeu helena garcia melero quartet mèlt sílvia soler 
Miércoles, 23 de diciembre de 2015 • 00:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]