Helena García Melero
Primer cap de setmana de campanya electoral al govern de l'estat i volem parlar dels actes, declaracions i notícies al voltant dels partits que es presenten als comicis. Acompanyaran Helena Garcia Melero: Josep Curto, Joan Plans, Jordi Gran, Núria Ribó, Francesc Romeu i Tian Riba.

Igual que vam fer la setmana passada, parlarem del 25è aniversari de "La Marató" i, per commemorar aquesta efemèride, el públic triarà les millors cançons de tots els discs que s'han fet i se'n farà una recopilació.

Aquesta setmana Espartac Peran ens porta fins a la Vall de Boí, un conjunt de nuclis disseminats de població que formen el municipi més extens de la comarca de l'Alta Ribagorça. L'excusa per visitar-la són les Falles, una festa popular declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dilluns 13 de juny a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran francesc romeu helena garcia melero joan plans jordi gran josep curto núria ribó tian riba 
Sábado, 11 de junio de 2016 • 10:00h.

Mònica Terribas
Començarem el programa observant l'actualitat informativa de l’última setmana sota l'estricta i analítica mirada de Mònica Terribas.

Farem un repàs de les notícies que han tingut més ressò durant les últimes hores amb Josep Curto, Dolors Genovès, Alejandro López-Fonta, Carles Porta i Pere Mas. En una segona part de la taula, parlarem del "Sense ficció", que aquesta setmana estrena "Joana Biarnés, una entre tots", la desconeguda història de la primera fotoperiodista espanyola. Entrevistarem la mateixa Joana Biarnés i els directors Òscar Moreno i Jordi Rovira.

Des de Girona ens endinsarem en una de les sèries de més èxit del moment i que ha conquerit alguns dels espais de la capital per gravar alguna escena de la 6a temporada, "Game of thrones". No cal dir que la ciutat ha viscut de prop els rodatges i s'ha implicat en el procés i en el resultat.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dilluns 9 de maig a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles porta dolors genovès joana biarnés josep curto pere mas 
Martes, 10 de mayo de 2016 • 00:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]