Helena García Melero
Primer cap de setmana de campanya electoral al govern de l'estat i volem parlar dels actes, declaracions i notícies al voltant dels partits que es presenten als comicis. Acompanyaran Helena Garcia Melero: Josep Curto, Joan Plans, Jordi Gran, Núria Ribó, Francesc Romeu i Tian Riba.

Igual que vam fer la setmana passada, parlarem del 25è aniversari de "La Marató" i, per commemorar aquesta efemèride, el públic triarà les millors cançons de tots els discs que s'han fet i se'n farà una recopilació.

Aquesta setmana Espartac Peran ens porta fins a la Vall de Boí, un conjunt de nuclis disseminats de població que formen el municipi més extens de la comarca de l'Alta Ribagorça. L'excusa per visitar-la són les Falles, una festa popular declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dilluns 13 de juny a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran francesc romeu helena garcia melero joan plans jordi gran josep curto núria ribó tian riba 
Sábado, 11 de junio de 2016 • 10:00h.

Helena García Melero
Aquest dimecres seguirem pendents de l'última hora de l'actualitat política i social i de l'"Operació Petrum", que investiga el finançament de CDC. En parlarem amb Joan Plans, Carles Capdevila, Neus Tomàs, Manuel Cuyàs, Rocío Martínez Sampere i Tian Riba.

Ens acompanyarà la popular actriu i cantant madrilenya Paloma San Basilio, que acaba de treure nou disc: "Voces para el alma". El treball conté deu grans cançons en què l'artista canta juntament amb Los Chicos del Coro de Saint-Marc. El disc és la continuïtat d'una gira que van fer la cantant i la formació francesa el desembre passat.

Rebrem la visita de l'Empar Moliner que, com cada setmana, ens analitzarà algunes paraules, frases i expressions que li han cridat l'atenció i del famós "Habéis cogido el toro por los cuernos" que Merkel va traslladar a Mariano Rajoy al congrés del Partit Popular Europeu.

I continuarem fent DIVENDRES des d'Arbúcies, on Marcel Gorgori ens farà un petit tastet de "Només per a uns quants?", l'espectacle que l'escriptor i periodista presentarà l'1 de novembre a l'Auditori de Barcelona. També veurem com es viu i com se sent la tardor en un dels paisatges més especials en aquesta època de l'any: el Montseny.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila joan plans manuel cuyàs neus tomàs paloma san basilio rocío martínez sampere tian riba 
Miércoles, 28 de octubre de 2015 • 00:14h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]