'Late Motiv'
Así, como en un viaje a la Edad Media, cerramos las semanas, para dejaros con ganas de más. Hoy le ponemos caras a "El hombre de las mil caras". Nos visitan José Coronado y Carlos Santos para hablarnos de esta magnífica película que acaban de estrenar.

M Clan nos va a dejar su directazo con "La esperanza" en el programa y Carlos Tarque se sentará a charlar con Andreu Buenafuente de música y más.

Y como siempre los jueves contaremos con la ausencia de Javier Coronas. ¿Habrá salido ya de su viaje al centro de la tierra? ¿Habrá encontrado un nuevo amor tras el triste fallecimiento de su cari?

Esta noche lo averiguaremos todo en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, jueves 29 de septiembre de 2016 en #0 de Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: andreu buenafuente carlos santos carlos tarque javier coronas josé coronado m-clan 
Jueves, 29 de septiembre de 2016 • 00:06h.

'El cuerpo' con Belén Rueda, José Coronado y Hugo SilvaEl Festival Internacional de Cinema de Sitges dóna avui el tret de sortida a deu intenses jornades, durant les quals podrem conèixer les noves tendències i últims efectius del cinema fantàstic. La pel.lícula "El cos", del director Oriol Paulo, és el film inaugural encarregat d'obrir l'edició d'aquest any, una de les coproduccions amb Tv3 presents al festival.

Al costat d'Ana Boadas, ens desplacem fins a la blanca subur per parlar amb els actors protagonistes d'aquesta pel.lícula de terror: Belén Rueda, José Coronado i Hugo Silva. Ens acompanyarà Jaume Figueras, per conèixer més a fons aquesta i altres produccions catalanes que podrem apreciar al festival d'aquest any.

I quan només falten tres dies per a una nova topada Barça-Madrid, analitzarem l'ambient previ d'un partit que es presenta amb unes connotacions fortament ideològiques. Serà durant una tertúlia amb Jaume Sobrequés, Magda Oranich i Enric Lacalle.

I l'Espartac avui diu adéu a Martorell, no sense abans descobrir-ne algun dels seus racons més interessants, amb l'actor Santi Ibáñez.

Totes les tardes DIVENDRES t'espera en directe a les 16:30h., a Tv3.

[ El cine catalán del Festival de Sitges con Belén Rueda, José Coronado y Hugo Silva a "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas belén rueda enric lacalle hugo silva jaume figueras jaume sobrequés josé coronado magda oranich santi ibáñez 
Jueves, 4 de octubre de 2012 • 00:00h.

Thais BlumeThais Blume, l'actriu coneguda pel seu paper de Cristina dins la sèrie "Sin tetas no hay paraíso", ve avui al DIVENDRES perquè està a punt d'estrenar-se "Luna caliente", el seu darrer treball per a la gran pantalla. Es tracta d'un film de Vicente Aranda -un dels pares del cinema quinqui- en el qual també surt José Coronado, que no és molt quinqui però coneix a un munt de bifidus. Coronado també estarà en el plató amb nosaltres.

I avui ve Berto Romero, un dels bifidus més actius per als crítics de la tele. Ens ha dit que avui està disposat a muntar un escàndol en el plató per acaparar l'atenció de cert sector de la crítica. A nosaltres ens dóna igual el que faci, sempre que respecti l'horari infantil.

I a Sitges ens acompanyen Mercè Comes i Jordi Millán, coneguts pels seus treballs amb la companyia teatral La Cubana. Amb ells donarem una volta pels llocs més emblemàtics de la blanca subur.

DIVENDRES, un programa en el qual sempre estaràs de vacances. Aquesta tarda a les 16:30h. a Tv3.

[ Thais Blume y José Coronado en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: berto romero jordi millán josé coronado mercè comes thais blume 
Miércoles, 3 de febrero de 2010 • 00:29h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]