'Divendres'
Ha estat un dels éxits teatrals més aclaparadors dels darrers 20 anys, i ara, coincidint amb la tornada als escenaris del clàssic "La extraña pareja", no hem volgut perdre l’oportunitat de parlar amb els seus protagonistes, Joan Pera i Antonio Dechent, que els podem veure junts aquests dies a l’escenari del teatre Condal de Barcelona. Aquest dimarts visiten el nostre plató i parlaran amb Xavi Coral i Ana Boadas.

Tornarem a viatjar al costat d’Espartac Peran fins a la localitat d’Artés, en aquesta ocasió per conèixer la fàbrica d’esquís Rossignol, una de les empreses catalanes més importants dins del món de l’esquí. Explicarem als nostres espectadors com es fa un esquí i quines tendències marcaran la temporada, al costat del director tècnic de Rossignol i de Toni Real, del programa "Temps de neu".

A més a més, des d’Artés farem una mica d’historia de la meteorologia, amb un repàs pels mètodes de predicció que s’han fet servir al llarg del temps amb Dani Ramírez i Norbert Tomàs. A més a més, el Dani ens explicarà quan arribarà el fred i com serà la neu d’aquest hivern.

Tornant a plató, sabrem totes les novetats de "La grossa de cap d’any" d’aquest segon any. Una rifa que es va fer molt popular en la seva primera edició i que ara, amb Elsa Artadi, Directora General de Tributs i Joc de la Generalitat de Catalunya, en coneixerem més a fons els detalls.

I com sempre, l’actualitat torna a ser portada al magazine DIVENDRES amb una tertúlia on anirem més enllà dels grans titulars dels diaris amb Xavi Coral i els tertulians Vicent Sanchís, Dolor Genovés, Francesc Romeu i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas dani ramírez espartac peran norbert tomàs toni real xavi coral 
Martes, 30 de septiembre de 2014 • 00:12h.

DivendresSi sou amants de la neu, no us podeu perdre el programa d'aquesta tarda. A DV ens pugem a la taula d'snow i surfegem les principals pistes d'esquí de Catalunya. Perquè aquest pont de la Puríssima pensem aprofitar-ho al màxim, i sabem que molts de vosaltres espereu impacients aquests dies per a la primera presa de contacte amb la muntanya, avui coneixerem a fons la previsió metereològica que ens espera durant els propers dies. Ens acompanyen uns experts en el tema, Dani Ramírez i Toni Real.

Avui també us presentarem al que podria considerar-se l'equivalent català d'Indiana Jones: el personatge de ficció protagonista de la nova novel·la de Martí Gironell, "L'arqueòleg" . El mateix Gironell estarà en el plató al costat de Pius Ramón Empassen, un monjo de Montserrat molt proper a aquest peculiar protagonista.

I amb Marc Giró, analitzem la manera de vestir dels polítics i ens centrarem en el vestuari del nou president, Artutr Mas.

Moda, neu, aventures... avui torna a ser DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Tiempo de nieve en DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez marc giró martí gironell pius ramón tragan toni real 
Jueves, 2 de diciembre de 2010 • 00:12h.

Vicenç VillatoroComencem a posar-nos les piles al DIVENDRES de cara al carnestoltes que tenim a la volta de la cantonada. Per exemple, en Xavi Coral ja ha fet proves aquest cap de setmana amb la seva disfressa de Jokantaro. Espartac Peran encara ha d'escollir disfressa, potser es decideixi després del seu pas pel carnaval de Torelló, que inaugurem dilluns per la tarda.

Avui també hem convidat a Vicenç Villatoro per parlar del premi Ramón Llull, que acaba de rebre. Amb ell parlarem del Barça, eix de la novel.la "Tenim un nom" per la qual ha estat guardonat.

I molt més: moda amb el nostre expert en tendències, en Marc Giró; cinema en el festival de cinema de muntanya de Torelló i esport, amb Toni Real, director de "Temps de neu".

DIVENDRES, el carnestoltes de la tele. A les 16:30h., a Tv3.

[ Vicenç Villatoro en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: marc giró toni real vicenç villatoro 
Domingo, 7 de febrero de 2010 • 20:36h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]