Ferran TprrentLes lletres catalanes no serien el mateix sense l'escriptor valencià Ferran Torrent. Considerat un dels màxims exponents en la renovació de la novel.la negra escrita en català, les seves històries estan narrades amb un estil tan visual que no sorprèn gens la ràpida adaptació al cinema que han tingut quatre de les seves novel.les. Ferran Torrent publica en aquests moments "Ombres en la nit", i com que darrere de la ficció sempre hi ha molta veritat, aquesta tarda comptarem amb el seu punt de vista en la nostra tertúlia d'actualitat, al costat d'Ernest FolchXavier Sardà i Anna Grau.

Molta gent ha millorat la seva alimentació gràcies a internet. El que va començar com un blog de receptes de menjar sa s'ha convertit en un referent per a un nombre cada vegada més gran de persones que decideixen menjar bé sense renunciar a la imaginació. Parlem de Mikel López Iturriaga, també conegut com "El comidista". Ens visita aquesta tarda amb un munt de bones idees per aplicar-les a la nostra cuina.

I continuem a la localitat de Santa Pau. Avui visitem, amb l'Espartac Peran, una botiga centenària i us portarem al cor del Parc Natural de la Garrotxa.

La ruta DIVENDRES, cada tarda passa per Tv3 pels volts de les 16:40h. i també per internet.

[ Tertúlia de actualidad con el escritor Ferran Torrent, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna grau ernest folch ferran torrent mikel lópez iturriaga xavier sardà 
Miércoles, 26 de octubre de 2011 • 00:00h.

Lucía EtxebarríaEl DIVENDRES d'avui va de llibres i escriptors. En concret de dos llibres, i de dos escriptors. "Lo verdadero es un momento de lo falso", la nova novel.la de Lucía Etxebarría i "El Bulevard dels Francesos", l'últim thriller de Ferran Torrent. Amb els dos autors parlarem aquesta tarda en el plató del DIVENDRES, mentre estimulem de manera subliminal el vostre plaer per la lectura.

Avui la cosa va de literatura, perquè la Tatiana Sisquella, dintre de la seva secció en la qual analitza les diferències entre homes i dones, ha portat a terme un estudi per a comprovar quins títols i autors prefereixen ells, i quins són els més populars entre elles.

I durant el nostre darrer dia a Torelló, assistirem al "mercat de les andròmines", una versió 2.0 del mercadillo del rastre on, a part de perruques de carnaval, també esperem comprar llibres i més llibres.

DIVENDRES, un paràgraf de la història de la tele. Aquesta tarda a les 16:30h., a Tv3.

[ Lucía Etxebarría en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ferran torrent lucía etxebarría tatiana sisquella 
Jueves, 11 de febrero de 2010 • 00:35h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]