Mag Lari a 'Divendres'La il.lusió s'apodera de nosaltres en el dia d'avui i la màgia inunda el plató de DIVENDRES amb la presència del gran Mag Lari, que estrena espectacle a Barcelona, "Splenda", un muntatge d'alta màgia, alhora que un tribut a Michael Jackson, que us deixarà bocabadats. Nosaltres, que podem presumir de conèixer aquest autèntic mestre de l'il.lusionisme, no només hem volgut que vingui a presentar el seu espectacle: també li hem demanat que ens ensenyi trucs de màgia, perquè puguem quedar com uns autèntics mags en les reunions familiars d'aquest Nadal.

A Sant Feliu de Llobregat, Espartac també ens ensenyarà alguns trucs, però no seran de màgia, sinó consells per millorar el nostre pessebre, ja que en aquesta localitat hi ha una gran tradició pel que fa la representació del naixement de Jesús amb miniatures. També hi haurà moda. Les últimes tendències en vestits de noces ocuparan gran part de la nostra atenció, ja que a Sant Feliu de Llobregat hi ha una agrupació d'empreses que ofereixen serveis relacionats amb el món dels enllaços matrimonials.

L'actualitat sociopolítica serà objecte d'anàlisi a la tertúlia d'avui, amb Xavier Sardà, Rafel Nadal, Ernest Folch, Anna Grau i Jordi Barbeta.

T'esperem a DIVENDRES... amb il.lusió! En directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Escuela de alta magia en "Divendres" con el gran Mag Lari ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna grau ernest folch jordi barbeta mag lari rafel nadal xavier sardà 
Miércoles, 14 de diciembre de 2011 • 00:00h.

Toni SolerQuè hi ha en joc a les eleccions del 20-N? Quina importància té per a Catalunya? Amb motiu de la imminent campanya electoral, reunim en una mateixa taula de debat els periodistes Ernest Folch, Jordi Barbeta i nna Grau. Avui comptarem també amb la participació especial a la taula de Toni Soler.

Aquesta tarda també us explicarem en què consisteix el test que s'ha posat en marxa a les sales de cinema catalanes, una prova per detectar defectes en la visió binocular, un problema que afecta 900.000 persones a Catalunya i més de 5 milions a Espanya, i que dificulta, i fins i tot pot arribar a impedir-ho, apreciar els efectes del 3D. Ens ho expliquen Alfons Bielsa i Lluís Bielsa, president i vicepresident, respectivament, del Col.legi Oficial d'Òptics i Optometristes de Catalunya (entitats impulsores de la idea, juntament amb Televisió de Catalunya).

I des de Sant Hilari Sacalm, tornem amb Espartac Peran, després de celebrar la diada de Tots Sants, per descobrir els indrets més al.lucinants d'aquesta localitat, amb el periodista Martí Anglada. I amb la jove sommelier Meritxell Falgueras farem un tast, però en aquesta ocasió no serà de vi... sino d'aigües!

Descobreix amb nosaltres un nou DIVENDRES cada día, en directe, sobre les 16:40h., a Tv3.

[ Toni Soler participa en la tertulia de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alfons bielsa anna grau ernest folch jordi barbeta lluís bielsa martí anglada meritx toni soler 
Martes, 1 de noviembre de 2011 • 00:00h.

Ferran TprrentLes lletres catalanes no serien el mateix sense l'escriptor valencià Ferran Torrent. Considerat un dels màxims exponents en la renovació de la novel.la negra escrita en català, les seves històries estan narrades amb un estil tan visual que no sorprèn gens la ràpida adaptació al cinema que han tingut quatre de les seves novel.les. Ferran Torrent publica en aquests moments "Ombres en la nit", i com que darrere de la ficció sempre hi ha molta veritat, aquesta tarda comptarem amb el seu punt de vista en la nostra tertúlia d'actualitat, al costat d'Ernest FolchXavier Sardà i Anna Grau.

Molta gent ha millorat la seva alimentació gràcies a internet. El que va començar com un blog de receptes de menjar sa s'ha convertit en un referent per a un nombre cada vegada més gran de persones que decideixen menjar bé sense renunciar a la imaginació. Parlem de Mikel López Iturriaga, també conegut com "El comidista". Ens visita aquesta tarda amb un munt de bones idees per aplicar-les a la nostra cuina.

I continuem a la localitat de Santa Pau. Avui visitem, amb l'Espartac Peran, una botiga centenària i us portarem al cor del Parc Natural de la Garrotxa.

La ruta DIVENDRES, cada tarda passa per Tv3 pels volts de les 16:40h. i també per internet.

[ Tertúlia de actualidad con el escritor Ferran Torrent, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna grau ernest folch ferran torrent mikel lópez iturriaga xavier sardà 
Miércoles, 26 de octubre de 2011 • 00:00h.

Núria FeliuCoincidint amb la celebració del concert homenatge a Núria Feliu al Gran Teatre del Liceu, en el programa d'avui recordarem amb la cantant els moments més emblemàtics de la seva carrera. Núria Feliu, una artista que sempre ha defensat la nostra terra, cultura i llengua (i que fins i tot serà portada properament de la revista musical Enderock), trepitja aquesta tarda el plató de DIVENDRES per rebre també el nostre petit homenatge.

Des de les muntanyes de Montserrat, paratge on es troba aquesta setmana l'Espartac Peran i l'equip d'exteriors, serem espectadors privilegiats de la seva basílica i els seus voltants. L'historiador Josep Maria Solé i Sabaté ens acompanyarà en la visita, que ens servirà per repassar la seva història i la de la Moreneta, com a patrona i com a símbol de Catalunya.

També descobrirem amb Oriol Vergés la relació entre el Sant Greal i Montserrat, i coneixerem altres de les llegendes més famoses d'aquest indret, com la del misteri del pla dels escurçons.

L'altra cara de l'actualitat del dia la veurem reflectida en les opinions dels nostres tertulians dels dimecres: Ernest Folch, Xavier Sardà, Anna Grau i Manel Cuyàs.

DIVENDRES, en directe a les 16:40h., a Tv3.

[ En "Divendres" celebramos los 50 años en los escenarios de Núria Feliu ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna grau ernest folch josep maria solé i sabaté manel cuyàs núria feliu oriol vergés xavier sardà 
Miércoles, 5 de octubre de 2011 • 00:00h.

Xavier SardàAquesta tarda, al magazín DIVENDRES rebem uns vells amics del programa, Xavier Sardà i Ernest Folch, els quals vam tenir ocasió de veure en acció durant la temporada passada, en un dels cara a cara sobre temes de política, cultura i societat més intensos que es recorden (en un programa de TV d'aquesta franja horària, és clar). En el curs que comença, Sardà i Folch seguiran tractant temes d'actualitat sociopolítica, ara  al costat dels periodistes Anna Grau i Jordi Barbeta.

Al programa d'avui també recordarem el 10è aniversari dels atacs de l'11-S als Estats Units, amb tres testimonis que van viure l'atemptat en primera persona: Núria Bacardit, Núria Ribó i Franc Carreras.

Al costat d'Espartac Peran i l'historiador Josep M. Solé i Sabaté visitem el monestir de Sant Pere de Rodes, per més tard endinsar-nos en els misteris que amaguen les pedres prehistòriques que hi ha al Cap de Creus. Per a aquest viatge tan fantàstic ens acompanya el nostre expert de les coses insòlites, el periodista i investigador Josep Guijarro.

DIVENDRES, en directe cada tarda sobre les 16:30h. a Tv3.

[ Hoy en DV: Javier Sardà, misterios del Cap de Creus y recordamos el 10º aniversario del 11-S ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna grau ernest folch franc carreras jordi barbeta josep guijarro josep maria solé i sabaté núria bacardit núria ribó xavier sardà 
Miércoles, 7 de septiembre de 2011 • 00:00h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]