Lluís Gavaldà i Joan ReigQuan es reuneixen un munt de músics, generalment solen ocórrer coses inaudites. I si el motiu de la reunió és versionar cançons de Els Pets, el resultat pot ser encara millor. Aquest dimecres, ens visiten Lluís Gavaldà i Joan Reig per conèixer una mica millor el CD "Perversions", un disc de culte que reflecteix la influència que ha tingut el so d'Els Pets en altres bandes que versionen les seves cançons com ara els Love of Lesbian, La Casa Blava, Refree o The New Raemon. Aquest últim ens interpretarà en directe el tema "Aquest cony de temps" a l'escenari de DIVENDRES.

També farem el repàs de l'actualitat amb l'equip integrat pel jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs, Núria Coll, i aquesta setmana també amb Carles Quílez, periodista i director d'anàlisi de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

I seguim a Tiana, terra de vins i caves de la DO Alella. Per això volem parlar-ne des d'una perspectiva molt concreta: el disseny de les ampolles. Per què tenen les formes que tenen? Com influeix això en la qualitat i la conservació de la beguda? Han tingut les mateixes formes al llarg de la història? Ho farem amb l'enòleg Josep Maria Pujol i la nostra sommelier, la Meritxell Falgueres.

A més a més, amb l'Espartac i l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté visitarem la Cartoixa de Montalegre, un monestir de l'Ordre de la Cartoixa que es troba a Tiana. Amb més de mil anys, és l'única cartoixa catalana que encara conserva una comunitat de monjos. Coneixerem com s'hi viu i repassarem els fets històrics que van succeir en aquest lloc sagrat.

En directe. 16:40h. Tv3.

[ Lluís Gavaldà y Joan Reig, "Perversions" en "Divendres". 16:40h. en Tv3 ]
Els PetsAvui entrevistem a Lluís Gavaldà i Joan Reig, Els Pets, una de les bandes supervivents de l'onada de rock català que vam viure als anys 90, i que actualment segueixen en actiu als escenaris, fent música pop amb bon gust i en català. Ens visiten per a presentar-nos el seu darrer treball discogràfic "Fràgil", un disc on la paraula que més repeteixen és "glops". Aquesta tarda ens explicaran per què.

I des del Vendrell, recordarem la figura de Pau Casals. L'Espartac visitarà la casa del violoncel.lista, i parlarà amb diverses persones que guardaven relació amb el músic. I si no us agrada ni el pop ni la música clàssica, al programa d'avui també tindrem una representació de música electrònica, ja que us presentarem al campió de Catalunya d'scratching. Si no teniu ni idea de què és l'scratching, us deixem aquest vídeo d'uns aspirants a competir en el campionat mundial d'aquesta disciplina musical:[ Pop, clásica y electrónica, los sonidos de este "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: els pets joan reig lluís gabaldà 
Jueves, 15 de abril de 2010 • 00:13h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]