Maruja TorresLlegim al blog de Maruja Torres que l'escriptora "va abandonar la seva indiferència per Egipte quan va dipositar al país dels faraons les cendres del seu benestimat col.lega Terenci Moix". I ha de ser ben cert, ja que Maruja se submergeix al Nil fins al coll, una vegada més dins la pell de la periodista-detectiu Diana Dial, per escriure "Sense entranyes", una satírica intriga amb l'enigmàtic Egipte com a teló de fons, on trobem un cadàver momificat i quinze suspitosos ni més ni menys. L'escriptora va estar diversos dies al Caire per promocionar la novel·la, i avui ens explicarà en primera persona la repercussió del seu nou llibre, a més de participar a la tertúlia d'actualitat al costat d'Ernest Folch, Xavier Sardà i Rafael Nadal.

I si alguna vegada heu sentit l'eslògan "Ponts, parada i fonda", sapigueu que expressa la vocació del poble de Ponts com a lloc d'acolliment per als viatgers. Avui coneixerem el motiu d'aquesta expressió i repassarem amb Josep Maria Solé i Sabaté la història dels llocs de "parada i fonda" més emblemàtics de Catalunya.

I per acabar, no us perdeu l'entrevista de Xavi Coral i Tian Riba al polèmic escriptor peruà Jaime Bayly, que passa pel plató de DIVENDRES aprofitant un viatge al nostre país amb motiu de la promoció del seu nou treball literari, "Morirás mañana".

Som el magazín DIVENDRES. En directe cada tarda, a les 16:40h., a Tv3.

[ Tertulia de actualidad en "Divendres", con la escritora Maruja Torres ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch jaime bayly josep maria solé i sabaté maruja torres rafa nadal tian riba xavier sardà 
Miércoles, 25 de abril de 2012 • 00:00h.

Jaime BaylyAvui ens visita el presentador de televisió i periodista Jaime Bayly. L'altre dia va estar en BFN promocionant la seva última novel.la "El cojo y el loco". Avui parlarem del seu llibre, però també del que li agrada fer per a trencar la rutina i convertir un dia normal en un DIVENDRES, perquè resulta que per a ell la rutina és presentar programes de tele, així que quan vol divertir-se de debò el que fa al sortir dels estudis de televisió és creure que les càmeres encara no s'han anat, i transforma la realitat en un format televisiu. D'aquesta manera fa entrevistes a la seva mare, polemitza quedant alhora amb la seva ex-dona, les seves filles i el seu novio... Aquesta tarda ens ho explica en el plató de DIVENDRES.

I aquesta setmana ens hem anat amb l'Espartac Peran fins a Arenys de Mar, des d'on tindrem una nova edició de les "paraules en ruta" , amb Màrius Serra. Fins allà també s'ha anat el nostre expert en tendències, Marc Giró, per a parlar-nos d'un element primordial i molt fashion que per a molts passa desapercebut: els mitjons.

El cap de setmana s'apropa si mires la setmana amb els prismàtics de DIVENDRES. 16:30h. Tv3.

[ La realidad, el mejor plató para Jaime Bayly ]

En: Divendres Tv3 
Tags: jaime bayly marc giró màrius serra 
Lunes, 26 de abril de 2010 • 00:34h.

Jaime BaylyEsta noche en BFN nos visita el escritor y periodista peruano Jaime Bayly. Su intención es hablarnos de "El cojo y el loco" que no son una nueva pareja cómica sino el título de su nueva novela. Hablaremos de libros, de televisión (porqué Bayly presenta un programa de televisión para la América Latina) y también de política porqué hay un grupo que quiere que se presente como candidato a las próximas elecciones presidenciales en Perú el año que viene. A lo mejor tenemos en el plató un futuro presidente y no lo sabemos. Haremos campaña con él... al menos la campaña de su libro, claro.

Y además: el cuarto y último capítulo de "Platoo". La resolución de la serie de los entresijos de BFN. ¡No os lo perdáis!

Y el lunes: Juanes y Carlos Jean

En: BNyBFN laSexta 
Tags: jaime bayly platoo 
Jueves, 22 de abril de 2010 • 11:36h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]