'White Rabbit Red Rabbit'
El proper 3 d'abril s'estrena a l'Estat "White Rabbit Red Rabbit", una proposta escènica per a un sol actor en la qual ni aquest ni el públic saben què passarà fins el mateix moment de sortir a l'escenari. Àngel Llàcer serà el primer d'una tria d'intèrprets, actors i comunicadors acostumats al directe i la improvisació.

En aquesta primera temporada, passaran per l'escenari de la Sala BARTS: Jordi Basté (10 d'abril), Clara Segura (24 d'abril), Nora Navas (1 de maig), Bruno Oro (8 de maig), Berto Romero (15 de maig), Sílvia Abril (23 de maig) i Àngels Barceló (19 de juny).

'White Rabbit Red Rabbit'
"White Rabbit Red Rabbit" és obra del dramaturg iranià Nassim Soleimanpour. Estrenada al Festival Fringe d'Edinburg l'any 2011, l'espectacle ha recorregut el món amb èxit i ara arriba a Barcelona de la mà de Hause & Richman i EL TERRAT, amb el patrocini de Numintec. El seu autor el crea per comunicar-se amb l'exterior en un moment en què es veu privat de llibertat. És un acte de llibertat i un salt al buit. Un exercici teatral sense director, assajos ni procés de producció.

Cada funció és única i irrepetible. Cada representació té un intèrpret diferent, que no coneix el text fins uns minuts abans d'entrar en escena. El text interpel·la l'espectador que esdevé cocreador a través de la seva participació i les seves decisions i respostes. "White Rabbit Red Rabbit" trenca les regles del joc de les arts escèniques, suposa un desafiament pels intèrprets que només el poden viure una vegada. És una joguina teatral fusionada amb un experiment social que ho qüestiona tot.

És un secret compartit per espectadors d'arreu del món i Whopi Goldberg, Nathan Lane, Alan Cuming, Patrick Wilson i Kean Loach, entre d'altres, han fet front al repte "White Rabbit Red Rabbit". Espectadors de 15 països han compartit el desafiament de Nassim Soleimanpour i han mantingut el silenci al voltant d'una experiència singular que mai no es repeteix dues vegades. Ha estat catalogada com a obra de teatre però és una vivència, una sensació global de la que ningú no en pot parlar ni explicar res.
Una escala, una cadira, dos gots d'aigua i un sobre tancat que conté el text són els únics elements escènics d'aquesta cerimònia. Un salt al buit.

'White Rabbit Red Rabbit'
Jordi Casanovas ensopega amb "White Rabbit Red Rabbit" a Facebook. La protagonista de la versió mexicana d'"Idiota" havia actuat en una funció del conill. Seguint la seva pista arriba al seu autor i en tradueix el text després de quedar-ne fascinat. Aixeca la producció amb Hause & Richman i EL TERRAT i escull els intèrprets que es comprometen a no buscar res a Google, confiar, i arribar fins el final. Són actors, humoristes, comunicadors, persones que tenen una connexió especial amb el públic perquè la seva feina serà la de comunicar les paraules d'un autor que no es pot desplaçar. Com a intermediaris, han de ser experts en trencar la quarta paret, interactuar amb el públic i reaccionar a les propostes de l'autor. Fins el final.

'White Rabbit Red Rabbit'
WHITE RABBIT RED RABBIT a: whiterabbitredrabbit.es

'White Rabbit Red Rabbit'
"White Rabbit Red Rabbit" al BARTS, Barcelona (21h.)

—Dilluns, 3 d'abril: Àngel Llàcer | Entrades
—Dilluns, 10 d'abril: Jordi Basté | Entrades
—Dilluns, 24 d'abril: Clara Segura | Entrades
—Dilluns, 1 de maig: Nora Navas | Entrades
—Dilluns, 8 de maig: Bruno Oro | Entrades
—Dilluns, 15 de maig: Berto Romero | Entrades
—Dimarts, 23 de maig: Sílvia Abril | Entrades
—Dilluns, 19 de juny: Àngels Barceló | Entrades

Un intèrpret. Una obra teatral. Cap director. Cap assaig. Cap informació. No pot buscar res a Google. No pot parlar amb ningú que ja hi hagi passat. No pot parlar amb ningú que l'hagi vist. Només es compromet a una sola cosa: Un cop comenci, arribarà fins el final. Sigui el que sigui que demani el text. El que sigui.

"White Rabbit Red Rabbit", amb la producció de Hause Richman Stage Producers i EL TERRAT, no només és una obra de teatre, és una experiència, una vivència, un salt al buit que compartiran l'intèrpret i els espectadors. Una nova manera de veure i viure el teatre. El seu dramaturg, Nassim Soleimanpour, és iranià. Les seves paraules han escapat a la censura. I ara t'esperen perquè les escoltis amb atenció, hi pensis, et diverteixis i t'estremeixis.

La primera de les entregues d'aquesta original obra de teatre i diferent cada cop —perquè tot depèn de l'actor que l'interpreti— està composada per Àngel Llàcer, Jordi Basté, Clara Segura, Nora Navas, Bruno Oro, Berto Romero, Sílvia Abril i Àngels Barceló.

"White Rabbit Red Rabbit" s'ha representat a més de 15 països de tot el món, en més de 1.000 representacions, comptant amb intèrprets com Whoopi Woldberg, Nathan Lane, Alan Cumming o Ken Loach, i convertint-se en èxit de crítica i públic.

WHITE RABBIT RED RABBIT a: whiterabbitredrabbit.es

Andreu Buenafuente
Raúl Pérez nos trae nuevo personaje. ¿Otro? Sí otro, el talento camaleónico de este hombre no tiene techo ni horizonte.

Contaremos con la presencia de la gran Silvia Abril, ella es la encargada de presentarnos el ninot de Andreu Buenafuente.

Conexión en directo con "Cuéntame tu penas" en el "Late Radio" de Juan Carlos Ortega, los testimonios de sus oyentes son oro puro.

Andreu Buenafuente se sentará a charlar con Nate Blecharczyk, uno de los fundadores de AirBnB. ¿Será que está empezando a organizarse las vacaciones de verano?

Y además contaremos con la presencia de David Broncano que dará voz al público de plató para que digan, pregunten y expresen lo que les dé la gana... él y Andreu harán lo propio.

Y no podía faltar la música en directo, la pone La Banda de LATE MOTIV acompañando a Lichis. Pura maravilla sobre nuestro escenario.

Todo esto y más, como siempre, en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el lunes 6 de marzo de 2017 a las 23:00h. en #0 de Movistar+

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: andreu buenafuente david broncano el lichis juan carlos ortega nate blecharczyk raúl pérez silvia abril 
Viernes, 3 de marzo de 2017 • 00:05h.

Miguel Rellán
Quizá deberíamos decir "La La Trump" ya que lo protagonizan Raúl Pérez y Silvia Abril com Trump y Melania. Qué larga se nos va a hacer la espera para ver este momentanzo.

Hoy Andreu Buenafuente se va a sentar a charlar con Miguel Rellán y además disfrutaremos de su presencia en el escenario de LATE MORTIV con un monólogo que no nos dejará indiferentes.

Y la música en directo la pone el rock poderoso de Furia Trinidad.

Todo esto y más, como siempre, en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el martes 28 de febrero de 2017 a las 23:00h. en #0 de Movistar+

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: andreu buenafuente furia trinidad miguel rellán raúl pérez silvia abril 
Lunes, 27 de febrero de 2017 • 23:30h.

Marisol Ayuso
Comenzamos la semana con "La madre que me parió"... y una de sus protagonistas, la gran actriz Marisol Ayuso.

Más maravillas del teatro con Yllana que estarán esta noche en el escenario de LATE MOTIV celebrando con nosotros sus 25 años sobre las tablas.

Movidas luneras de David Broncano, luneras de lunes, claro.

Silvia Abril viene a sorprendernos y no vamos a revelar con qué nueva locura, para eso hay que ver LATE MOTIV de Andreu Buenafuente.

Todo esto y mucho más, como siempre, en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente.
El lunes, 16 de enero de 2017 a les 23:00h. en #0 de Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: david broncano marisol ayuso silvia abril yllana 
Viernes, 13 de enero de 2017 • 11:21h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 24 ]