Paraula de StoneHi ha algú que en sàpiga més dels Stones que el periodista musical Jordi Tardà? Avui tindrem un enfrontament de coneixements sobre els Rolling Stones, amb fans de la banda que s'enfrontaran a Jordi Tardà en un concurs de preguntes. A DIVENDRES volem parlar dels Rolling amb motiu de la reedició del mític "Exile on main Street". També ens visitarà per conèixer una mica millor als Rolling Stones en Luis Hidalgo, crític musical.

A més a més descobrirem quines són les feines amb més oferta de treball amb Mireia Ràfols, directora del Servei d'Ocupació de Catalunya. I Berto torna amb una nova edició de "la crítica de la crítica" amb més polèmica que el final de "Lost". Avui Berto analitzarà la crítica més ofensiva de l'any.

Des de Berga organitzem una desfilada de pijames al carrer amb el dissenyador Jordi Rafart. En Roger Cortina, que regenta una botiga d'imatges religioses, ens fa un rànquing dels sants amb més devoció i participarem en la versió infantil de la festa de la Patum.

Paraula de Stone, paraula de DIVENDRES. 16:30h. Tv3.

[ ¡Palabra de Stone! ]

En: Divendres Tv3 
Tags: berto romero jordi rafart jordi tardà luís hidalgo mireia ràfols roger cortina 
Miércoles, 26 de mayo de 2010 • 00:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]