Paraula de StoneHi ha algú que en sàpiga més dels Stones que el periodista musical Jordi Tardà? Avui tindrem un enfrontament de coneixements sobre els Rolling Stones, amb fans de la banda que s'enfrontaran a Jordi Tardà en un concurs de preguntes. A DIVENDRES volem parlar dels Rolling amb motiu de la reedició del mític "Exile on main Street". També ens visitarà per conèixer una mica millor als Rolling Stones en Luis Hidalgo, crític musical.

A més a més descobrirem quines són les feines amb més oferta de treball amb Mireia Ràfols, directora del Servei d'Ocupació de Catalunya. I Berto torna amb una nova edició de "la crítica de la crítica" amb més polèmica que el final de "Lost". Avui Berto analitzarà la crítica més ofensiva de l'any.

Des de Berga organitzem una desfilada de pijames al carrer amb el dissenyador Jordi Rafart. En Roger Cortina, que regenta una botiga d'imatges religioses, ens fa un rànquing dels sants amb més devoció i participarem en la versió infantil de la festa de la Patum.

Paraula de Stone, paraula de DIVENDRES. 16:30h. Tv3.

[ ¡Palabra de Stone! ]

En: Divendres Tv3 
Tags: berto romero jordi rafart jordi tardà luís hidalgo mireia ràfols roger cortina 
Miércoles, 26 de mayo de 2010 • 00:10h.

María MolinsLa setmana continua sent de cinema sota la influència dels premis Gaudí. Avui tenim amb nosaltres a dos de les actrius nominades a aconseguir aquest guardó: la Judith Uriach i la María Molins. Entraran en el plató per la catifa vermella per parlar-nos de les seves carreres com actrius, i de passada explicar-nos com estan vivint aquesta important nominació als premis de l'Acadèmia de Cinema Català.

Avui també parlem de l'oci digital, i les mesures antipirateria per aturar les descàrregues il.legals. Tractarem aquest tema amb l'expert Luis Hidalgo, periodista i crític musical.

I en el seu afany per entendre a homes i dones per igual, torna la Tatiana Sisquella, que ens explicarà quines pel.lícules escullen ells i elles a l'hora d'anar al cinema.

I l'Espartac passa el seu últim dia a Montblanc. En el plató li trobem a faltar.

DIVENDRES, la sobretaula perfecta, a les 16:30h. a Tv3.

[ Cine y ocio digital, hoy en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: judith uriach luís hidalgo maría molins tatiana sisquella 
Jueves, 21 de enero de 2010 • 00:29h.

Nacho CanoEl musical viu un moment d'esplendor. Ara, si dius les coses cantant, demostres una sensibilitat i un savoir faire que et diferencia de la resta dels avorrits mortals. Aquest post, per exemple, en realitat no cal llegir-lo, és millor cantar-lo perquè...

... en el programa de divendres
anem a destacar,
la presència del Nacho Cano
i el seu gran espectacle musical.
Li preguntarem per Mecano
i per la seva vida en general
per a donar pas en poc temps
a una connexió amb l'Espartac
(Dub-du-á dubi dubi dubi dá)

Buscant un plat típic recorrerem la vila de Gràcia
al costat de Carles Gaig el cuiner,
artista del paladar conegut a Barcelona i en el món sencer.
També ens donarà temps a ballar una rumba catalana
-que sapigueu que el DIVENDRES tots els pals abasta-,
amb Sicus Carbonell i l'avi Manel, que és el patriarca.

I també parlarem d'Elvis amb el periodista Luis Hidalgo
i farem bons propòsits per a aquest any cuidar-nos.
Rebrem a l'Anna Llacher i les seves rutes de cap de setmana,
I acabarem amb l'actuació d'un doble del rei de la pelvis...
perquè ens dóna la gana.

DIVENDRES t'omplirà el menjador de moltes emocions, i es pot veure a les 15:40h. a la teva televisió.

[ Nacho Cano en el musical "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: anna llacher carles gaig luís hidalgo nacho cano sicus carbonell 
Jueves, 7 de enero de 2010 • 17:39h.

Michael Jackson ens ha deixat, i ara s'estrena en els cinemes el documental que narra els últims dies de l'artista, "This is it" (un títol que vindria a significar algo així com "això és el que hi ha"). I encara que l'ombra de Neverland és allargada, pesa més la petjada que Michael deixa en la cultura popular amb el seu llegat artístic i musical (això no ho dic per a fer-me l'entès, sinó per aquest video):De tot això parlarem aquesta tarda amb el Luís Hidalgo, crític músical i un dels periodistes que millor ens poden apropar amb certa profunditat al fenomen Jackson.

I avui més que mai, els nostres col.laboradors faran el moonwalk per portar-nos tota l'actualitat que es cou en la tele i en el carrer, i contarem amb la presència d'un mag en format digital, tot amanit amb una horda de zombis que ens ballaran el "Thriller" al final del programa. Llarga vida al Rei (del pop), avui a Tv3, a les 16:30h.

[ ¡Larga vida al Rey! ]

En: Divendres Tv3 
Tags: luís hidalgo michael jackson 
Miércoles, 28 de octubre de 2009 • 08:14h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]