Indignats i creatius a "Divendres""Somos perros flauta, pero con pedigrí". "Si ve la policia traieu els raïms i dissimuleu..." Us sonen aquests lemes? La crisi i les protestes ciutadanes que ha provocat han generat lemes i pancartes plenes de creativitat. Avui, analitzarem aquest fenomen amb Raúl Minchinela i Lluís Pastor, especialistes en comunicació.

També dedicarem una part del programa a la salut dels més petits. Un de cada quatre nens d'entre 3 i 5 anys té obesitat. Analitzem les causes del problema de l'obesitat infantil i donarem pautes per combatre'l. Amb Núria Coll, el pediatre Abel López i amb Anna Bosch, la directora de l'empresa Bo i Sa.

Des de l'observatori de la redacció de DIVENDRES hem detectat que són molts els propietaris de gossos que sotmeten les seves mascotes a tractaments de bellesa. Si teniu gos, potser al.lucinareu quan conegueu quins són aquests tractaments. A més a més, us donarem alguns consells bàsics per pentinar i posar guapo el nostre gos d'una manera senzilla.

Comentarem el més destacat de l'actualitat del dia a la tertúlia dels dimecres, amb Ernest Folch, Manel Cuyàs, Marina Llansana, Rafel Nadal i Tian Riba.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran, en directe a Tv3 després de "La Riera".

El programa DIVENDRES torna a engegar un sorteig en què es regalaran 5 invitacions individuals per al Sónar 2012. En aquest enllaç en teniu més informació.

[ Hablamos de negocios con éxito en "Divendres" ]
DyangoDyango acaba de treure un disc: "Puñaladas en el alma". Un cd que recull dotze tangos crepusculars, que de mica en mica es van clavant gustosament en les oides dels seguidors d'aquest gran cantant barceloní. Al costat de Dyango ens acompanyarà un altre dels grans: Lucky Guri, que farà gala en directe del seu virtuosisme al piano per a recordar-ne alguns dels grans hits del cantant. I si voleu conèixer millor a Dyango podeu demanar-li amistat vosaltres mateixos, a través del seu perfil de Facebook.

I també parlarem de vacances, de quant costa viatjar i de quines són les destinacions més econòmiques per a anar aquest estiu. I amb Marc Giró donarem un cop d'ull als estilismes més trendies que hem vist al llarg d'aquest cap de setmana al festival Sónar.

I aquesta setmana des de Falset, una nova edició de "Paraules en ruta" i vi, litres de vi del priorat.

Dilluns a DIVENDRES un viatge al.lucinant: de Dyango al Sónar passant per Falset. A les 16:30h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con Dyango ]

En: Divendres Tv3 
Tags: dyango lucky gury marc giró sónar 
Domingo, 20 de junio de 2010 • 21:38h.

Sónar 2010Us agradaria anar al festival Sónar 2010? DIVENDRES regala invitacions per anar al Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia Sónar 2010. Per aconseguir una de les entrades, has de ser fan del programa al Facebook o seguidor del nostre Twitter, @divendrestv3.

Durant els dies previs al festival, us plantejarem preguntes que s'hauran de contestar en el mateix fil de respostes a Facebook, o amb el hashtag #concursdivendrestv3, a Twitter.

Sortejarem les entrades entre els que contesteu en cada ronda de preguntes. Podeu participar-hi tantes vegades com vulgueu!

En: Divendres Tv3 
Tags: concursos facebook invitaciones sónar twitter 
Miércoles, 9 de junio de 2010 • 18:15h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]