DyangoEns acomiadem avui de Caldes de Montbui, però, abans de marxar, hem quedat amb dos cantants que coneixen molt bé el municipi que ens ha acollit aquesta setmana. En primer lloc ens veurem amb Miqui Puig, que ens portarà de canyes per llocs d'interès turístic. Espartac Peran i l'exlíder de Los Sencillos contrastarán gustos musicals, una cosa que també tindrà l'oportunitat de fer amb el cantant Dyango, natural de Caldes de Montbui, que ens interpretarà en directe algun dels seus grans èxits. Quins referents musicals unirà el nostre presentador d'exteriors amb aquest parell d'artistes?

Al plató seguirà la festa: primer amb la classe d’economia en temps de crisi impartida pel catedràtic Xavier Sala i Martín, i més tard amb la celebració del 50 aniversari de la proclamació de John F. Kenney com a president dels EUA. Connectarem via videoconferència amb Washington D.C. per parlar d'aquest tema amb el periodista Antoni Bassas.

Avui viatgem del Vallès Oriental a la capital d'Amèrica, passant per l'estudi 2 de Sant Joan Despí.

Benvinguts a DIVENDRES. 16:37h. Tv3.

[ Motor para dummies ]

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas dyango miqui puig xavier sala martín 
Jueves, 20 de enero de 2011 • 00:05h.

DyangoDyango acaba de treure un disc: "Puñaladas en el alma". Un cd que recull dotze tangos crepusculars, que de mica en mica es van clavant gustosament en les oides dels seguidors d'aquest gran cantant barceloní. Al costat de Dyango ens acompanyarà un altre dels grans: Lucky Guri, que farà gala en directe del seu virtuosisme al piano per a recordar-ne alguns dels grans hits del cantant. I si voleu conèixer millor a Dyango podeu demanar-li amistat vosaltres mateixos, a través del seu perfil de Facebook.

I també parlarem de vacances, de quant costa viatjar i de quines són les destinacions més econòmiques per a anar aquest estiu. I amb Marc Giró donarem un cop d'ull als estilismes més trendies que hem vist al llarg d'aquest cap de setmana al festival Sónar.

I aquesta setmana des de Falset, una nova edició de "Paraules en ruta" i vi, litres de vi del priorat.

Dilluns a DIVENDRES un viatge al.lucinant: de Dyango al Sónar passant per Falset. A les 16:30h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con Dyango ]

En: Divendres Tv3 
Tags: dyango lucky gury marc giró sónar 
Domingo, 20 de junio de 2010 • 21:38h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]