Xavier Sala i MartínAl DIVENDRES que hem preparat avui ens centrem en dos dels grans ressorts que mouen el món: els diners i el sexe. Són ja molts els programes en els quals hem rebut les classes magistrals del catedràtic en economia Xavier Sala i Martín. Avui torna de nou l'expert al programa, per exposar la seva particular visió sobre l'estat de la crisi econòmica global, i de pas donar-nos algunes estratègies per sortir-ne indemnes. Amb les idees clares i les butxaques fora de perill, passarem a la taula de debat, en la qual avui hem reunit els nostres col·laboradors JASP (joves encara que sobradament preparats): Adam Martin, Llucia Ramis, Bernat Dedéu i Najat el Hachmi. Parlem sobre l'etern dilema sexe-amor, i de quina manera podem sortir d'aquests avorrits bucles afectius en els quals de vegades cau la parella, per revolucionar així la nostra vida passional.

Seguim a l'Espluga de Francolí, avui parlem de tornados, i Espartac dona una volta pels llocs més bonics d'aquesta localitat, al costat de Xavier Lozano, director de Ràdio Espluga de Francolí.

És DIVENDRES, cada tarda en directe. 16:40h. Tv3.

[ Hoy en DV: los nuevos "cracks" de la economía mundial ]

En: Divendres Tv3 
Tags: adam martin bernat dedéu llúcia ramis najat el hachmi xavier lozano xavier sala martín 
Jueves, 7 de abril de 2011 • 00:04h.

La tecnologia ha avançat fins a tal punt, que en aquests moments existeixen milions d'usuaris de telefonia mòbil que disposen de terminals capaces de dur a terme amb els seus dispositius tot tipus de proeses al pur estil James Bond. Us en posarem un exemple, en l'actualitat, amb un telèfon mòbil es poden controlar aparells com aquest:Al programa d'avui us ensenyarem totes les novetats en aplicacions per a telèfons mòbil que es presenten al Mobile World Congress, que se celebra aquests dies a Barcelona. Jugarem amb un aparell com el del vídeo, un Air Drone, i establirem una taula de debat amb Oscar Dalmau, Bernat Dedéu i Llúcia Ramis, en la qual discutirem fins quin punt som esclaus del nostre mòbil.

I des de la Seu d'Urgell tastarem diferents tipus de formatges, i coneixerem les seves propietats amb la nostra experta en nutrició, la Dra. Folch.

DIVENDRES, cada tarda, després de "La Riera", a Tv3.

[ Pillados del móvil ]

En: Divendres Tv3 
Tags: bernat dedéu doctora folch llúcia ramis oscar dalmau 
Martes, 15 de febrero de 2011 • 00:05h.

DivendresAquesta setmana farem que sigui DIVENDRES cada dia a Sant Sadurní d'Anoia, on l'Espartac Peran ens portarà a conèixer a fons les característiques del cava català i les diferents varietats que hi ha amb Pere Bonet, president de la confraria del cava d'aquesta localitat. Ja que estem a la capital del cava, aprofitem per fer un brindis per tu, ajudant-te a triar la roba que millor et queda per a aquest Nadal, al costat de l'experta en moda Dolors Munné, propietària d'una tenda d'alta costura en St. Sadurní.

A plató ens acompanyarà Lluís Canut per parlar del primer premi de Catalunya de l'Esport que s'atorgarà al jugador del FCB Xavi Hernández, i li donarem la volta a l'actualitat amb la nostra tertúlia més jove, la que protagonitzen quinzenalment l'Oscar Dalmau, la Llúcia Ramis, en Bernat Dedéu i el Jaume Clotet.

Cava amb bombolletes DV. Aquesta tarda, 16:45h. Tv3.

[ Un "Divendres" en la capital del cava ]

En: Divendres Tv3 
Tags: bernat dedéu dolors munné jaume clotet llúcia ramis lluís canut oscar dalmau pere bonet 
Lunes, 13 de diciembre de 2010 • 00:04h.

Oju amb el programa d'avui: ens visita l'escriptor Adam Martin Skilton, amb qui ens aproparem al llibre que tot just acaba de publicar, "Sempre hi ets", un recull d'entrevistes on diferents polítics catalans expliquen la relació que han tingut amb els seus pares, una veritable radiografia emocional de la política i els polítics de casa nostra.

Comentarem la imminent visita del Papa Benet XVI a Barcelona, i tindrem al programa l'autèntic Papamòbil que va fer servir Joan Pau II. Tornem a donar la paraula als més joves, amb la taula de debat dels que encara han de menjar molta sopa per arribar als 40: Bernat Dedéu, Núria Coll, Oscar Dalmau i Llúcia Ramis.

I després de celebrar el Halloween, que millor que ens visiti la cantant Alaska. Ens acomiadarem amb ella i el seu grup de pop electrònic Fangoria, interpretant el clàssic "Ni tú ni nadie". Us deixem aquest missatge que han grabat pels que seguiu cada dia el web del terrat.com:Que no us embauquin. Cada dia pot ser DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Hoy en "Divendres": Fangoria y el Papamóvil ]

En: Divendres Tv3 
Tags: adam martin skilton alaska bernat dedéu fangoria llúcia ramis núria coll oscar dalmau 
Martes, 2 de noviembre de 2010 • 00:10h.

Oscar DalmauTorna a DIVENDRES la taula on es debaten els temes d'actualitat des del punt de vista dels més joves. Aquesta tarda tornen al plató Oscar Dalmau, Bernat Dedéu, Xavi Roca i Llúcia Ramis per polemitzar, i donar la volta a la realitat tal com ens la volen fer creure els mitjans de comunicació: el rescat dels miners xilens, la visita del papa a Barcelona, l'exposició d'excrements de l'artista Anna Maria Maiolino a la Fundació Tàpies, o fins i tot la notícia que l'amor apassionat pot substituir els analgèsics.

Avui també parlarem del Barça, i de l'assemblea amb la intenció de Rosell d'emprendre accions legals contra l'anterior Junta, pel descobriment de les pèrdues de 77 milions d'euros durant el període Laporta.

Aquesta setmana som a Besalú, on coneixerem de prop l'ofici de restauració amb Kel Domènech, que transforma mobles antics en obres d'art. I amb Màrius Serra tindrem una nova edició de "Paraules en ruta", per conèixer les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió.

DIVENDRES. Avui a les 16:35h. Tv3.

[ Jóvenes con criterio ]

En: Divendres Tv3 
Tags: bernat dedéu kel domènech llúcia ramis màrius serra oscar dalmau xavi roca 
Domingo, 17 de octubre de 2010 • 21:28h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]