Jorge WagensbergJorge Wagensberg és un dels intel·lectuals catalans i divulgador de la ciència amb més reconeixement internacional. És físic i professor de la Universitat de Barcelona i ha dirigit el CosmoCaixa durant els últims vint anys. Aquest dimecres visita el plató de DIVENDRES arran de la publicació del seu llibre de memòries "Alguns anys després", un text commovedor amb grans reflexions al voltant de la ciència i la mateixa essència de l’ésser humà, que coneixerem més a fons al costat de Xavi Coral i Marta Carreras.

Durant les connexions amb l’exterior, aprofitem l’estada de l’Espartac Peran aquesta setmana a Esterri d’Àneu per fer un viatge per la Vall d’Àneu. Hem preparat per als nostres espectadors un recorregut meravellós a través del patrimoni natural, gastronòmic i cultural de la Vall d’Àneu, per convidar-los a escapar-se i gaudir-ne en qualsevol època de l’any. I també ens perdrem per un espai natural únic: Aigüestortes.

A més a més, amb l’entrenador personal Jordi Pallarès continuarem en forma, en aquesta ocasió amb una taula d’exercicis nova per millorar la bona circulació de la sang a les cames.

I l’actualitat del dia, sempre present al nostre programa, protagonitzarà la tertúlia amb Xavi Coral, Marina Llansana, Sergi Picazo, Tian Riba i Pere Mas.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran jorge wagensberg marta carreras xavi coral 
Miércoles, 18 de febrero de 2015 • 00:11h.

Pep Bou i Jorge Wagensberg... explicat amb bombolles de sabó. D'això va el nou espectacle de Pep Bou i Jorge Wagensberg, que han unit ciència i entreteniment per a crear un espectacle màgic, en el qual donen vides a planetes, constel·lacions i universos, tot a base de bombolles de sabó. Avui al DIVENDRES ens explicaran millor en què consisteix aquesta virgueria anomenada "Bereshit, la història més bella del cosmos".

La màgia continuarà amb la visita de Xavier Giro, un autèntic mag que acaba de rebre el Merlin Magic Award 2010, el major guardó que es pot rebre en el món de la màgia. Ell mateix ens demostrarà en directe perquè és mereixedor d'aquest premi. I visitarem les muscleres del Delta de l'Ebre amb l'Espartac Peran, una mica abans de recuperar alguns dels millors moments del nostre recorregut per Catalunya, en un comiat molt especial que ha preparat l'equip d'exteriors per tancar la temporada.

DIVENDRES, l'origen del cap de setmana. Cada tarda a Tv3.

[ El misterio del origen del universo... ]

En: Divendres Tv3 
Tags: jorge wagensberg pep bou xavier giro 
Jueves, 15 de julio de 2010 • 00:04h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]