Concurs 'Gran Nord'El catedràtic en economia Xavier Sala i Martín no podia marxar de vacances sense explicar-nos què ha passat en l'àmbit econòmic en els últims dies. Avui parlarem del nou paquet de retallades anunciat pel Govern i les primeres respostes en aquest àmbit al voltant de les noves mesures.

Repassarem les millors fotos que ens han enviat els nostres espectadors fent la salutació típica dels habitants de Nord, la població protagonista de la sèrie de Tv3. Un jurat, integrat pels actors de "Gran Nord" Pep Cruz i Marta Pérez i pel fotògraf Francesc Fàbregas, decidirà quins dels nostres espectadors s'emporten tres estades de cap de setmana al Pallars Sobirà. Vosaltres també podeu escollir la millor fotografia entre totes les que hem rebut si cliqueu aquest enllaç.

Avui també coneixerem com és la casa que l'Institut d'Arquitectura del Vallès de la UPC presenta al Solar Decathlon 2012, un concurs considerat "la Fórmula 1" de l'arquitectura sostenible. En parlarem amb dos dels alumnes que han ideat la casa, Aitor Iturralde i Jordi Mitjans, i amb l'arquitecte Coque Claret.

I durant el nostre últim dia a Les Franqueses del Vallès, farem una mica de turisme amb Pep Bou, el gran artista de les bombolles de sabó, i un repàs dels fets històrics més destacats dels que hem parlat al llarg de la temporada amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

Cada tarda és DIVENDRES, a Tv3. Amb Xavi Coral i Espartac Peran, en directe després de "La Riera".

[ Economía, arquitectura sostenible y el espíritu de "Gran Nord" a "Divendres" ]
Pep Bou i Jorge Wagensberg... explicat amb bombolles de sabó. D'això va el nou espectacle de Pep Bou i Jorge Wagensberg, que han unit ciència i entreteniment per a crear un espectacle màgic, en el qual donen vides a planetes, constel·lacions i universos, tot a base de bombolles de sabó. Avui al DIVENDRES ens explicaran millor en què consisteix aquesta virgueria anomenada "Bereshit, la història més bella del cosmos".

La màgia continuarà amb la visita de Xavier Giro, un autèntic mag que acaba de rebre el Merlin Magic Award 2010, el major guardó que es pot rebre en el món de la màgia. Ell mateix ens demostrarà en directe perquè és mereixedor d'aquest premi. I visitarem les muscleres del Delta de l'Ebre amb l'Espartac Peran, una mica abans de recuperar alguns dels millors moments del nostre recorregut per Catalunya, en un comiat molt especial que ha preparat l'equip d'exteriors per tancar la temporada.

DIVENDRES, l'origen del cap de setmana. Cada tarda a Tv3.

[ El misterio del origen del universo... ]

En: Divendres Tv3 
Tags: jorge wagensberg pep bou xavier giro 
Jueves, 15 de julio de 2010 • 00:04h.

Tothom sap que el Barça és "més que un club" però... sabíeu que en part és gràcies a l'Agustí Montal?. Ell va ser precisament qui va popularitzar aquest lema des de la presidència del Fútbol Club Barcelona, i ara presenta "Memòries d'un president blaugrana", un llibre en el que parla del seu paper al capdavant del club.Avui us presentarem també un altre club esportiu, el de Handbol de Granollers. Si són més que un club o no, això ens ho diran els seus jugadors, que estaran amb l'Espartac Peran i amb nosaltres en directe. I aprofitant que aquesta setmana estem a Granollers, anirem a veure al Pep Bou, també conegut com l'home bombolla, no perquè visqui aïllat del món, sinó perquè és un geni fent bombolles de sabó gegants. Parlarem amb ell del seu espectacle "Rebufaplanetes", i tindrem l'oportunitat de veure'l en directe.

I com sempre, dedicarem una part del nostre temps al món de la moda, perquè en Marc Giró torna avui al programa per parlar de l'estil de la gent de més de 50 anys que no es diuen ni Tita Cervera ni Bertín Osborne.

DIVENDRES, a les 16:30h. a Tv3.

[ Agustí Montal, "Memòries d’un president blaugrana", hoy en 'Divendres' ]

En: Divendres Tv3 
Tags: agustí montal marc giró pep bou 
Martes, 24 de noviembre de 2009 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]