Maria Galiana y Juan EchanoveFinalitzem setmana al programa DIVENDRES amb els actors Juan Echanove i María Galiana, protagonistes de l’obra de teatre "Conversaciones con mamá". Després de conrear un gran èxit pels escenaris de mitja península, arriba al teatre Goya de Barcelona aquesta història que gira al voltant d’un home de 50 anys que ha de tornar a casa de la seva mare de 82 anys, quan no pot fer front al seu habitual tren de vida a causa del tancament de la seva empresa.

A més a més, com cada divendres, tindrem una "Cita amb la Terribas". La periodista triarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana i les analitzarà des del seu punt de vista particular.

I els seguidors de "La Riera" també tindran una cita amb la seva tertúlia de amb l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fenàndez, i el mestre de cerimònies Espartac Peran. Parlarem dels fets més destacats de la sèrie amb l’ajuda de tots els internautes que hi participen en directe a través dels seus comentaris a Twitter i Facebook.

Abans de marxar de cap de setmana, farem classe d’elegància amb el nostre especialista en bones maneres, Marc Giró.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran juan echanove maria galiana xavi coral 
Viernes, 24 de octubre de 2014 • 09:35h.

Maria Galiana y Juan Echanove
El lunes 9 de diciembre a partir de las 00:15h. en laSexta, EN EL AIRE invita a Juan Echanove y Maria Galiana para que nos hablen de su obra "Conversaciones con mama".

Mikel Urmeneta, el cerebro incansable de KuKuxumusu llamará a nuestro videoportero y si le Andreu Buenafuente le deja entrar, nos hablará de su libro "La creatividad supera la fricción".

El gran Alex O'Dogerty nos cantará uno de sus temazos inspirados en la actualidad más rabiosa, id preparando vuestras gargantas para hacerle los coros.

Todo esto y algo más EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a medianoche en laSexta.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat | @BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine @ElTerrat
En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero juan echanove marc giró maria galiana mikel urmeneta 
Sábado, 7 de diciembre de 2013 • 09:32h.

Casal RockAvui tenim ganes de parlar de la segona joventut, d'aquesta meravellosa etapa de la vida que acostuma a estar plena de reptes i d'experiències emprenedores.

Per que fer-se gran no vol dir fer-se vell, avui portem a dos convidats que tenen tanta energia, que el seu pas pel plató serà com el pas del cometa Halley: Maria Galiana, la "abuela Herminia" de "Cuéntame", i Vicenç Sousa, un dels components en actiu de CASAL ROCK.

Un altre dels joves que veurem en el programa en uns quants dies és aquest:Lady Gaga és un fenomen musical de masses que provoca que els seus fans es gravin vídeos com el que acabeu de veure. En uns quants dies mostrarem el treball d'investigació d'en Carles Sánchez sobre el fenomen pop de la temporada, amb experts que aportaran el punt de vista crític sobre la cantant.

DIVENDRES: primera –i segona- joventut. Avui a les 16:35h a Tv3.

[ Los jóvenes ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carles sánchez casal rock lady gaga maria galiana vicenç sousa 
Jueves, 30 de septiembre de 2010 • 01:02h.

Maria GalianaAndreu, Berto y Ana nos sorprenden cada noche y para hoy han preparado una sitcom en directo. Cuando menos nos lo esperemos convertirán el plató en el decorado de una comedia de situación. ¿De qué irá? Pues aquí tenéis una pista. Todo lo demás esta medianoche en laSexta.

Además nos visitará la abuela de España: Maria Galiana, que se ha ganado el título con su papel en la serie "Cuéntame". Pues parece que de vez en cuando se fuga de los rodajes de televisión para ir al teatro. Hoy viene a hablarnos de "Fugadas" la obra que protagoniza en el Teatro Goya de Barcelona.

Y al programa de hoy también le pondremos copla, flamenco, funk y hip hop. Pero en vez de traer cuatro grupos diferentes oiremos cantar a La Shica que une todos estos estilos y olé. Hoy nos presentará su nuevo disco: "Supercop".

En: BNyBFN laSexta 
Tags: la shica maria galiana 
Martes, 21 de septiembre de 2010 • 11:04h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]