Casal RockAvui tenim ganes de parlar de la segona joventut, d'aquesta meravellosa etapa de la vida que acostuma a estar plena de reptes i d'experiències emprenedores.

Per que fer-se gran no vol dir fer-se vell, avui portem a dos convidats que tenen tanta energia, que el seu pas pel plató serà com el pas del cometa Halley: Maria Galiana, la "abuela Herminia" de "Cuéntame", i Vicenç Sousa, un dels components en actiu de CASAL ROCK.

Un altre dels joves que veurem en el programa en uns quants dies és aquest:Lady Gaga és un fenomen musical de masses que provoca que els seus fans es gravin vídeos com el que acabeu de veure. En uns quants dies mostrarem el treball d'investigació d'en Carles Sánchez sobre el fenomen pop de la temporada, amb experts que aportaran el punt de vista crític sobre la cantant.

DIVENDRES: primera –i segona- joventut. Avui a les 16:35h a Tv3.

[ Los jóvenes ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carles sánchez casal rock lady gaga maria galiana vicenç sousa 
Jueves, 30 de septiembre de 2010 • 01:02h.

Casal RockQuins dels següents titulars creus que és real? A) "Elefant supera la seva addicció a l'heroïna amb un tractament de metadona" B) "Ants borratxos aterroritzen a avis a Suècia" i C) "Confonen formatge de cabra amb una bomba". Si creus fermament que estem intentant prendre't el pèl, estàs del tot equivocat. Els tres són titulars que van aparèixer en la premsa seria, i ara es troben al costat d'altres retalls de premsa insòlits en el llibre "Increíble pero cierto". L'artífex d'agrupar tantes notícies delirants ha estat el periodista Sebastián Maspons, que vindrà avui a explicar-nos aquestes i altres històries sorprenents que apareixen en el llibre.

Avui també parlarem d'un altre tema que a molta gent li sembla increïble, però que també és real: el sexe en la tercera edat. Tractarem el tema amb la Tatiana Sisquella i el sexòleg Pere Font. Ens acompanyaran per a parlar del tema la Victoria Guillen i el Vicenç Sousa, avis marxosos de CASAL ROCK.

I l'Espartac contínua a la Costa Brava, i no precisament de vacances. Ho veureu aquesta tarda a les 16:30h. en TV3.

[ Historias asombrosas en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: pere font sebastián maspons tatiana sisquella vicenç sousa victoria guillen 
Martes, 6 de julio de 2010 • 00:04h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]