Guerra de sexesJa vam tenir l'ocasió de veure'ls en acció fa uns dies, i avui torna al plató de DIVENDRES la "Guerra de sexes", el tête à tête entre Tatiana Sisquella, Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol, Jose Corbacho i Pere Mas. El tema d'avui girarà entorn a la sensibilitat. Segons un estudi, la cançó "Everybody Hurts" de R.E.M. emociona més als homes que a les dones. Vol dir això que tenim sensibilitats diferents? O simplement és que els R.E.M. és un grup que només agrada al public masculí? Aquesta tarda sabrem la resposta.

Avui també us mostrarem autèntics ous de dinosaures, amb Bernat Vila, investigador de l'Institut Català de Paleontologia. Des del Masnou coneixerem el publicista que va crear la campanya "ZP", en Marc Conca. I aprofitant que és temps de verema, també entrevistarem a Joan Nebot, periodista i director de vadevins.com, i a la sommelier Rosa Vila.

DIVENDRES, el magazín cultural de les tardes de Tv3.

[ Vuelve la "Guerra de sexos" a "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: bernat vila imma sust joan nebot jose corbacho marc conca màrius carol pere mas rosa vila sílvia soler tatiana sisquella 
Miércoles, 6 de octubre de 2010 • 08:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]