Nicolás ValleEs juguen el tipus amb la seva feina, però, gràcies a la tasca dels periodistes corresponsals en zones de perill, podem conèixer de primera mà la situació a països sota el setge d'un conflicte armat o una catàstrofe natural, com la del tsunami que va arrasar el Japó ara fa un any i la posterior alarma nuclear que va generar, a causa dels danys estructurals que hi va haver a la central de Fukushima. Aquesta tarda rebem al plató de DIVENDRES Lluís Caelles i Sergi Vicente, que presenten el llibre "Fukushima", on es narra tota la vivència d'aquest parell de corresponsals durant el breakdown nuclear del Japó. Els acompanya el corresponsal de guerra Nicolás Valle, que també presenta una obra on exposa la seva experiència com a corresponsal en conflictes bèl.lics, i les seves impressions personals en haver estat tan a prop de la mort i en contacte amb el mal més absolut.

Des d'Alella, lloc d'acolliment de la festa del vi, ens hem posat en contacte amb la primera dona sommelier, Rosa Vila, que ens proposarà, al costat d'una altra experta en vins, Meritxell Falgueras, les pistes inconfusibles per –sense ser-ne un expert- saber reconèixer i apreciar millor els vins catalans.

Altres temes que ens han interessat avui han estat el de les noves tecnologies per tractar els problemes d'audició (si teniu dubtes o consultes sobre aquest tema, podeu deixar-les al Facebook del programa), i també el nou llibre de Xavier Bosch, "Homes d'honor", que ocuparà part de la nostra tertúlia, al costat de Xavier Sardà i Ernest Folch.

DIVENDRES, el magazin de les tardes de Tv3. Cada dia en directe, a les 16:30h.

[ Reporteros en condiciones extremas, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch lluís caelles meritxell falgueras nicolás valle rosa vila sergi vicente xavier sardà 
Miércoles, 7 de marzo de 2012 • 00:00h.

Guerra de sexesJa vam tenir l'ocasió de veure'ls en acció fa uns dies, i avui torna al plató de DIVENDRES la "Guerra de sexes", el tête à tête entre Tatiana Sisquella, Imma Sust, Sílvia Soler, Màrius Carol, Jose Corbacho i Pere Mas. El tema d'avui girarà entorn a la sensibilitat. Segons un estudi, la cançó "Everybody Hurts" de R.E.M. emociona més als homes que a les dones. Vol dir això que tenim sensibilitats diferents? O simplement és que els R.E.M. és un grup que només agrada al public masculí? Aquesta tarda sabrem la resposta.

Avui també us mostrarem autèntics ous de dinosaures, amb Bernat Vila, investigador de l'Institut Català de Paleontologia. Des del Masnou coneixerem el publicista que va crear la campanya "ZP", en Marc Conca. I aprofitant que és temps de verema, també entrevistarem a Joan Nebot, periodista i director de vadevins.com, i a la sommelier Rosa Vila.

DIVENDRES, el magazín cultural de les tardes de Tv3.

[ Vuelve la "Guerra de sexos" a "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: bernat vila imma sust joan nebot jose corbacho marc conca màrius carol pere mas rosa vila sílvia soler tatiana sisquella 
Miércoles, 6 de octubre de 2010 • 08:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]