Peyu
Ens envolta l’absurd més absolut i en Peyu ho demostra cada setmana a la secció "Ole tu" de l’"APM", descobrint-nos els nyaps urbanístics més surrealistes que trobem arreu de la geografia catalana. Aquest dilluns en Peyu trepitja el plató de DIVENDRES amb un llibre sota el braç, el llibre de l’"Ole tu", amb una compilació de luxe de totes les rareses urbanístiques que aquest jove humorista a anat detectant als carrers catalans. Veurem una llista de les més curioses i molt atents perquè segurament hi trobareu alguna que hi ha al vostre poble o ciutat.

A plató també parlarem dels preus dels pisos, hem preparat una trobada amb Òscar Mascarilla, doctor en economia i professor titular del Departament de Teoria Econòmica de la UB, per saber l’estat de la qüestió del mercat immobiliari en aquests moments. Estan pujant els preus dels pisos? És un bon moment per comprar?

L’actualitat del dia i del cap de setmana serà subjecte d’anàlisi durant la tertúlia del dilluns que modera Xavi Coral, amb la participació d’uns tertulians de luxe: Sebastià Serrano, Tian Riba, Núria Ferré i el professor i filòsof Francesc Torralba, que tot just publica un llibre sobre els beneficis mentals d’anar a córrer amb el títol "Córrer per pensar i sentir".

I amb Espartac Peran i l’equip d’exteriors ens traslladem aquesta setmana a la localitat de Torroella de Montgrí. Allà ens espera l’escriptor Màrius Serra amb més "Paraules en ruta" i un munt de temes per conèixer millor l’ADN de la població. Us presentarem l’Associació Sardanista Continuïtat, tot un referent a Catalunya.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran francesc torralba màrius serra òscar mascarilla peyu xavi coral 
Domingo, 15 de marzo de 2015 • 20:06h.


El passat 9 de febrer en el Teatre Borràs de Barcelona, Berto Romero va encapçalar un espectacle benèfic per recaptar fons per a la investigació de l'atàxia de Friedreich, una malaltia degenerativa del sistema nerviós que comporta greus pertorbacions en la motricitat i la parla, a més d'afectar el funcionament cardíac. No hi ha, per ara, cap tractament específic.

El públic va omplir el teatre per veure al mateix Berto Romero i els amics que van voler sumar-se la iniciativa "Muévete por la ataxia": Andreu Buenafuente, Antonio Díaz (el Mago Pop), el Peyu i Toni Moog.


"Muévete por la ataxia", impulsat per Berto Romero, ha habilitat un compte per a qui vulgui fer-hi aportacions: 3080 0060 72 2236740813.

Aquest dissabte 28 d'abril a les 21h. en Peyu celebra una funció especial del seu espectacle "Jo tinc un amic que..." en benefici del elefants del Botswana. Després de la ficada de pota del rei el Peyu oferirà els diners de les entrades a l'ONG Elephant Voices que treballen per la conservació dels elefants a l'Àfrica. El preu de l'entrada són 10€ i les podeu aconseguir a: teatrealexandra.com/web/e_peyu.htm.
En: Teatro (General) 
Tags: alexandra teatre peyu solidaridad 
Miércoles, 25 de abril de 2012 • 17:22h.

Peyy
L'espectacle va passar pel Club Capitol prorrogant-se en dues ocasions. Aquestes representacions sumades a les que ha fet visitant diferents pobles i ciutats de Catalunya fan de "Jo tinc un amic que..." hagi arribat a la funció número 100. Concretament en Peyu haurà pujat 100 vegades a l'escenari per dur a terme el seu espectacle el proper dijous 24 de novembre. Ho farà a les 22h. al Teatreneu de Barcelona, on a partir de llavors hi actuarà cada dijous amb la voluntat d'assentar el seu particular monòleg dins la cartellera habitual de la ciutat.

Actualment en Peyu és un dels pocs monologuistes que treballa, pensa i fa humor en català. El podeu escoltar cada dia al "Frincadó matiner" de Rac 105 i recentment ha estrenat un espai dins el programa "APM" de Tv3.

Alguns dels seus experiments humorístics també han tingut una gran repercussió per internet com la versió de l'anunci d'Estrella Damm titulat "Estrella merengue" amb més de 400.000 visites a Youtube.


En: Teatro (General) 
Tags: jo tinc una amic que... peyu teatreneu teatro 
Viernes, 18 de noviembre de 2011 • 10:01h.

Godoy¿Se acerca el fin de semana y no sabes qué hacer, a dónde ir? Caray, lo tuyo es grave. Seguro que tienes infinidad de ofertas a las que acogerte en las que divertirte. Bien, eres de los nuestros: no te gusta aburrirte.
Por eso, vamos a añadir a tu lista de actividades, tres sugerencias (tú haz lo que quieras con ellas) que no deberías perderte.

A Godoy y su espectáculo "Verás que todo es mentira", lo encontrarás en el Club Capitol de Barcelona de jueves a domingo. Es una charla sobre el sexo, la mujer, el hombre, sobre la muerte, Dios, la estupidez, la felicidad y sobre la vida misma, es decir sobre la gran mentira. Está (casi) escrita y dirigida por Andreu Buenafuente y Berto Romero. Venta de entradas

A Álvaro Carmona con "Perspectiva" le encontramos los viernes en el Cafè Teatre El Llantiol de Barcelona. Álvaro, su visión del mundo y las cosas que hay encima de él. Objetivo final: no dar tregua a la risa. Le puedes ver hasta el 25 de febrero... date prisa, que queda muy poco. Venta de entradas

A Peyu, el más itinerante, viaja de una lugar a otro llevando su espectáculo "Jo tinc un amic que..." a cualquier rincón del mundo. Sí, del mundo (dadle tiempo). Eso sí, el monologuista siempre llega tarde y el técnico de sonido debe excusar-se ante el público que llena el teatro. El próximo 12 de marzo, le veremos en la Sala Cooperativa de Parets del Vallès (Barcelona). Venta de entradas

EL TERRAT en teatro, lo encontrarás siempre aquí. Y si quieres tenerlo más a mano, añade el calendario o suscríbete a los feeds de la agenda donde, además, estarás al día del resto de cosas que hacemos.

¡Buen fin de semana!

En: Teatro (General) 
Tags: agenda álvaro carmona calendario godoy google peyu rss 
Viernes, 18 de febrero de 2011 • 17:32h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]