Casal Rock
Conduït per Marc Parrot (2009-2010, TV3)
Casal RockTot està a punt per l'estrena del segon CASAL ROCK de Tv3. Fixa't si tot està a punt, que fem un salt en el temps i tot està llest pel concert final a la Sala Razzmatazz de Barcelona, on els avis demostraran tot el que han après en aquesta ocasió.

Vols anar-hi? Sortegem 100 entrades dobles entre tots aquells que encertin el títol d'una de les cançons que es faran servir aquesta temporada. Visita el Casal Blog, escolta la cançó i tria l'opció que creguis correcte. Amb una mica de sort, ens veiem el 15 d'abril a les 21h. a Razzmatazz!

En: Casal Rock Tv3 
Tags: concierto concursos entradas 
Jueves, 1 de abril de 2010 • 01:26h.

En breu, sabrem la data definitiva de l'estrena de la segona edició de CASAL ROCK a Tv3. Igual que també sabrem, quins de tots aquests participants en el càsting són els 20 escollits per posar-se sota la batuta de Marc Parrot i donar llarga vida al rock'n'roll.Casal Blog, el programa més gran explicat per la més jove.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: blogs estrenos marc parrot videos 
Miércoles, 24 de marzo de 2010 • 17:20h.

Casal RockEl programa dels avis més rockers de Catalunya ha estrenat un blog per anar-vos explicant les interioritats dels rodatges de la segona temporada. Vint avis nous, noves cançons i infinitat d'històries capitanejades pel Marc Parrot i tot l'equip del CASAL ROCK.

I per celebrar l'estrena del blog, sortegem la possibilitat d'assistir com a invitat a un dels assaigs que els avis fan setmanalment al Centre Cívic de Can Felipa (Barcelona). Si voleu participar-hi només heu d'entrar per informar-vos i respondre una senzilla pregunta al Facebook del programa.

En: Casal Rock Tv3 
Tags: marc parrot 
Lunes, 1 de marzo de 2010 • 12:17h.

ACRAEl passat 12 de novembre, l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), va otorgar el Premi ACRA a la millor aportació professional a Televisió de Catalunya pel programa CASAL ROCK produït per EL TERRAT i Media 3.14.

Ja fa 7 anys que ACRA organitza aquests premis per a reconèixer les diferents tasques de sensibilització social sobre el col.lectiu de gent gran. ACRA és una associació sense ànim de lucre, fundada l'any 1989, que agrupa entitats de recursos assistencials per a gent gran a tot Catalunya. ACRA està conformada per més de 800 serveis associats que sumen gairebé 29.000 places d'atenció a la gent gran i més de 20.000 treballadors.

En: Productora Premios Casal Rock 
Tags: media 3.14 premios premis acra tv3 
Lunes, 16 de noviembre de 2009 • 18:30h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4
[ Páginas: 4 / 4 ]