Com va la vida?
Andreu Buenafuente i Eduard Punset
Eduard Punset i Andreu Buenafuente
Com va la vida? Som capaços de disfrutar-la, amb tot el que passa? És possible la felicitat en el segle XXI? Estem perdent els valors o simplement canviant-los? Per què ens costa veure la llum... i per què és tan cara?

COM VA LA VIDA? consta de dos capítols en que Andreu Buenafuente analitza amb Eduard Punset les claus per afrontar els difícils temps que estem vivint, les pors i les fortaleses del cervell i les maneres d'actuar per passar-ho millor, en clau científica i sense perdre l'humor. Serà també una experiència visual molt especial perquè en el plató s'il.lustrarà la conversa entre Buenafuente i Punset amb projeccions mitjançant la tècnica del mapping.

Els dos capítols de COM VA LA VIDA? s'emeten els propers dimarts 8 i 15 de novembre a les 22:25h. a Tv3.
En: Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset 
Miércoles, 2 de noviembre de 2011 • 16:39h.


COM VA LA VIDA? Com funciona el cervell? Per què estic tonto des que em llevo fins mig matí? Ha arribat el moment que preguntis tot allò que sempre has volgut saber sobre com funcionem nosaltres i el món.

Perquè aquesta tardor, Andreu Buenafuente parlarà de COM VA LA VIDA? amb l'Eduard Punset a Tv3. Com prenem les decisions? Per què no podem estar enamorats sempre, si ens agrada tant? Segur que he d'anar a dinar a ca la sogra?

Fins el 26 d'octubre, pots enviar preguntes de text a la web del programa o penjar-les en video al nostre canal de YouTube. Perquè preguntar és de savis, sí, però sobretot si les preguntes te les respon Eduard Punset.
En: Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset tv3 
Martes, 4 de octubre de 2011 • 13:41h.

Eduard Pinset i Andreu BuenafuenteAndreu Buenafuente i Eduard Punset protagonitzaran COM VA LA VIDA?, dos programes especials que Tv3 emetrà aquesta tardor i on s'abordaran les qüestions que més ens interessen de la nostra condició humana.

Per què un bon dia deixem d'estimar la nostra parella o per què ens incomoda compartir ascensor amb el veí són alguns dels grans enigmes quotidians que Andreu Buenafuente plantejarà a Eduard Punset en aquests dos programes especials de COM VA LA VIDA?. Aquest novembre, a Tv3.
En: Com va la vida? Tv3 
Tags: andreu buenafuente com va la vida eduard punset tv3 
Viernes, 9 de septiembre de 2011 • 14:04h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]