'Divendres'
Aquest dimecres descobrirem un mercat molt poc conegut, però que mou molts interessos polítics i econòmics, el de la compra-venda de CO2 entre països. Aquesta setmana es fa a Barcelona la Carbon Expo, que reuneix empresaris del sector de l’energia, corporacions financeres i polítics. En parlarem amb Salvador Samitier de l’Oficina Catalana pel Canvi Climàtic, el broker de CO2 Ismael Romero i la periodista Marta Torres.

Aprofitant la nostra estada al Port de la Selva, parlarem d’un esport en alça, el windsurf, i, en conseqüència, del comportament de la Tramuntana, el vent que colpeja l’Empordà. Dani Ramírez ens explicarà com es genera i en descobrirem algunes curiositats, i també les frases fetes que fan referència a la tramuntana. Descobrirem alguns trucs per iniciar-se en el windsurf i coneixerem nens que aprenen a reaccionar davant de situacions de perill al mar gràcies als cursos de Protecció Civil.

Amb Xavi Coral, no faltarà el repàs diari de l’actualitat durant la tertúlia amb col·laboradors de la talla de Xavier Sardà, Montserrat Nebrera, Manuel Cuyàs i Rafel Nadal.

Abans de marxar, ens posem en forma amb Jordi Pallarès de cara a l’estiu, amb exercicis utilitzant elements que tenim a casa i que no requereixen cap inversió.

T'esperem el dimecres 27 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez ismael romero jordi pallarès manuel cuyàs marta torres montserrat nebrera rafel nadal salvador samitier xavi coral xavier sardà 
Miércoles, 27 de mayo de 2015 • 00:16h.

Montserrat NebreraAcabamos la semana entrevistando a una de las políticas con más carácter: Montserrat Nebrera, que ha abandonado el PP después de asegurar que los partidos políticos se mueven en un "charco que apesta" y que ha publicado "En defensa propia", un libro cargado de polémica, porque en él arremete contra Aznar, algo muy arriesgado teniendo en cuenta que al expresidente no le gusta nada que le critiquen, sobre todo si esas críticas son contra su pelo o contra su ego.

También estarán Ana Morgade, que no se mete con nadie, y Berto Romero, con el que se mete todo el mundo.

Todo esto a eso de la medianoche en BFN.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: montserrat nebrera 
Jueves, 29 de octubre de 2009 • 15:10h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]