DV - 500 programes
El proper dia 10 de febrer, el programa DIVENDRES arribarà a la seva emissió número 500. El magazín de la tarda de Tv3 arribarà a aquesta efemèride en el seu moment més alt quant a audiència, després d'arribar dijous passat al seu rècord d'espectadors (310.000 persones, amb un 15,3% de share) i de liderar la seva franja. Aquest any, el programa registra una mitjana de 232.000 espectadors i un 13,3% de share.

DIVENDRES, presentat per Xavi Coral i Espartac Peran, va iniciar el seu recorregut el dia 18 de setembre de 2009, com un magazín de tarda per tractar amb proximitat els temes més vinculats amb els espectadors catalans, amb un format híbrid entre peces de plató i d'altres emeses des de l'exterior, amb un equip mòbil que viatja cada setmana a una població diferent. Aquesta fórmula ha donat resultats creixents, i el programa compleix actualment la seva tercera temporada amb un augment constant d'acceptació.

Molt atents a l'actualitat, pendents també de descobrir els vessants més atractius del territori i acompanyats d'un grup solvent i divers de col.laboradors, DIVENDRES s'ha fet un forat a les tardes de les llars catalanes. A banda de l'equip habitual (format, a banda dels presentadors, per Tian Riba, Ana Boadas, Núria Coll, Pere Mas i Carles Sánchez), DIVENDRES compta habitualment amb col.laboradors com Sebastià Serrano, Xavier Sala i Martín, Xavier Sardà, la nutricionista Montse Folch, Carles Capdevila, Pere Escobar, Enric Majó, Sílvia Soler, Màrius Serra, Carolina Ferre, Màrius Carol, Jose Corbacho, l'Àvia Remei, David Balaguer, Ernest Folch, Josep M. Solé i Sabaté i un llarg etcètera.

Espartac Peran i Xavi Coral
Després de dos anys i mig d'emissió, DIVENDRES vol dedicar aquests 500 programes al veritable artífex d'aquesta efemèride: els espectadors. El dia 10 de febrer (justament un divendres), el programa té preparats diversos ingredients perquè els seguidors del magazín els gaudeixin i en formin part.

Ens visitarà el que va ser convidat al primer programa de DIVENDRES: el periodista Carles Francino. També repassarem els millors moments del programa, rebrem felicitacions de moltes cares conegudes, i resoldrem el concurs "Moments Divendres", que durant tota la setmana haurem presentat als nostres espectadors, i que permetrà als guanyadors gaudir d'un cap de setmana en un indret molt especial.

DIVENDRES, dirigit per Xavier Cassadó, és una producció de Tv3 amb la productora EL TERRAT.

[ "Divendres" cumple 500 programas en su mejor momento ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles francino espartac peran xavi coral xavier cassadó 
Miércoles, 8 de febrero de 2012 • 12:12h.

«« Primera | « Anterior | 46 | 47 | 48 | 49 | 50
[ Páginas: 50 / 50 ]