Dani RamírezAquest dijous, a DIVRENDRES hem convidat el meteoròleg Dani Ramírez, que ens explicarà l'última hora sobre el pronòstic del temps de cara a aquesta primavera. Us donarem les claus per preveure la meteorologia segons l'aspecte del cel, i analitzarem l'estat dels embassaments de Catalunya.
Aquesta tarda també farem tertúlia amb el catedràtic d'economia Xavier Sala i Martín. Bé, més aviat, en comptes de tertúlia, hauríem de dir que ens farà una "classe magistral", perquè quan el professor Sala i Martín parla, la resta escoltem, per no perdre ni un dels valuosos coneixements sobre actualitat econòmica.

Avui és l'últim dia que Espartac és a la població de Centelles. Però abans de dir adéu, hem quedat amb Pere Vinyoles, periodista, amb qui coneixerem els racons de Centelles que no us podeu perdre si aneu de visita a a aquesta localitat. A més a més, tindrem bruixes: "De Centelles, bruixes totes elles". Aquesta dita popular ha estat un dels motius que ha fet que la localitat celebri una festa en honor de les bruixes. En parlarem amb una bruixa il.lustre: Imma del Destí.

T'esperem com sempre en directe, després de "La Riera", a Tv3.

[ El tiempo para esta primavera, con Dani Ramírez en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez imma del destí xavier sala i martín 
Jueves, 22 de marzo de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]