'Els nens salvatges'Fins a quin punt els adolescents són encara nens? En quin sentit els podem considerar adults? En parlarem amb la periodista Eva Piquer, el filòsof Gregorio Luri i amb els joves actors Àlex Monner, Marina Comas i Albert Baró, protagonistes de la pel·lícula "Els nens salvatges", gran triomfadora del Festival de Cine de Màlaga d'aquest any, i que s'entrena als cinemes divendres que ve.

Aquesta tarda també parlarem de moda i política. Analitzarem els estilismes d'alguns dels polítics més coneguts amb l'especialista en moda Patrycia Centeno. A més a més, presentarem les noves samarretes del Barça per a la temporada que ve.

I a la localitat de Verdú ens espera l'Espartac amb la doctora Montse Folch, la nutricionista de capçalera del nostre programa, i la sommelier Meritxell Falgueras, per conèixer quines propietats nutricionals tenen els diferents tipus de raïm que s'utilitzen per fer vi a Catalunya. També ens aproparem fins al camí ignasià, una ruta que recrea el camí que va fer Ignasi de Loiola l'any 1522 des de Loiola fins a Manresa. Repassarem diferents camins catalans amb història amb Marc de las Heras, presentador del programa "GR", del 33.

En directe, cada tarda, fem un DIVENDRES. 16:40h., a Tv3

[ Estilismo político y tertulia con "Los niños salvajes" en "Divendres" ]
«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]