'Els nens salvatges'Fins a quin punt els adolescents són encara nens? En quin sentit els podem considerar adults? En parlarem amb la periodista Eva Piquer, el filòsof Gregorio Luri i amb els joves actors Àlex Monner, Marina Comas i Albert Baró, protagonistes de la pel·lícula "Els nens salvatges", gran triomfadora del Festival de Cine de Màlaga d'aquest any, i que s'entrena als cinemes divendres que ve.

Aquesta tarda també parlarem de moda i política. Analitzarem els estilismes d'alguns dels polítics més coneguts amb l'especialista en moda Patrycia Centeno. A més a més, presentarem les noves samarretes del Barça per a la temporada que ve.

I a la localitat de Verdú ens espera l'Espartac amb la doctora Montse Folch, la nutricionista de capçalera del nostre programa, i la sommelier Meritxell Falgueras, per conèixer quines propietats nutricionals tenen els diferents tipus de raïm que s'utilitzen per fer vi a Catalunya. També ens aproparem fins al camí ignasià, una ruta que recrea el camí que va fer Ignasi de Loiola l'any 1522 des de Loiola fins a Manresa. Repassarem diferents camins catalans amb història amb Marc de las Heras, presentador del programa "GR", del 33.

En directe, cada tarda, fem un DIVENDRES. 16:40h., a Tv3

[ Estilismo político y tertulia con "Los niños salvajes" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert baró àlex monner eva piquer gregorio luri marc de las heras marina comas meritxell falgueras montse folch patrycia centeno 
Martes, 22 de mayo de 2012 • 00:00h.

Espartac Peran i Xavi CoralVa haver-hi un temps en el qual la figura de l'home metrosexual estava de moda. Avui dia ja no és així, i al DV hem volgut preguntar-nos-en els motius. El metrosexual trenca el carnet del Sephora i torna a deixar que li creixi pèl al pit. Pot ser que amb la crisi les cremetes ja no són aptes per a totes les butxaques? El debat està servit al costat d'Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Luis Racionero.

Seguim aquesta tarda a la localitat de Santpedor, al costat de la nostra nutricionista de capçalera, la Dra. Folch. L'assumpte que ens ocupa en el consultori d'avui tracta sobre les al.lèrgies. Sabríeu detectar una intolerància o una al.lèrgia alimentària?

Al plató tindrem també a la mateixa taula de debat la il.lustradora infantil Pilarín Bayés, l'actriu Llol Bertran (que protagonitza el musical infantil "Gerónimo Stilton"), l'escriptora Eva Piqué i el filòsof i pedagog Gregorio Luri. Amb ells intentarem respondre a la següent pregunta: Eduquem bé els nostres fills?

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. En directe, cada dia, a les 16:40h.

[ Moda, nutrición y educación infantil, hoy en DV ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch eva piqué gregorio luri imma sust jose corbacho lloll bertrán luis racionero pilarín bayés sílvia soler 
Martes, 20 de septiembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]