Després del fenòmen "Barcelona, nit d'estiu", arriba "Barcelona, nit d'hivern". També passa a la ciutat de Barcelona però, aquest cop, durant la nit màgica de Reis amb divertits i conmovedors personatges que viuen històries d'amor romàntiques, esbojarrades i en ocasions, agredolces.

El rodatge s'inicia aquest Nadal de 2014 en diferents localitzacions de Barcelona i serà Dani de la Orden, que ja va dirigir "Barcelona, nit d'estiu", qui es torni a posar darrera les càmeres durant les 7 setmanes que durarà el rodatge. "Barcelona, nit d'estiu" va obtenir un gran èxit amb la seva estrena multiplataforma —al mateix temps en cinemes, DVD i internet— sent la pel.lícula en versió original en català més taquillera del 2013, número u en DVD a l'FNAC i a internet, a Filmin, durant tres setmanes consecutives.

En aquesta ocasió, les histories també són diverses. El Rey Gaspar sembla haver perdut el cap quan enmig de la cabalcada de Reis, salta de la seva carrossa per perseguir la noia que va ser el seu primer amor. Adrià, d'uns trenta anys i un irresponsable, intentarà recuperar la seva ex novia fent una festa durant la nit de Reis. El seu plà es trenca quan es veu obligat a fer de cangur del seu nebot i se li escapa per anar a veure la cabalcada. Mentrestant, l'Òscar, un jove romàntic a qui li han trencat el cor mil vegades decideix començar a comportar-se com un fucker i a passar de l'amor. Pel contrari, la Carme, una entranyable iaia de 81 anys, s'omplena de valor per desvetllar un secret molt ben guardat a la seva família: la seva relació sentimental amb la seva millor amiga.

D'altra banda, la Laura i el Carles, la jove parella de "Barcelona, nit d'estiu", han estat pares però segueixen sense saber com enfrontar-se a la nova situació i decideixen separar-se precisament, aquesta nit màgica de Reis. I la darrera història reuneix a una jove francesa que viatja a Barcelona, tot buscant el Jaume, un senyor de 90 anys una mica escèptic, per parlar-li de la seva àvia Cécile. El Jaume acaba recordant la seva història d'amor amb la Cécile quan la guerra els va separar per sempre.

"Barcelona, nit d'hivern" és la segona pel.lícula que dirigeix Dani de la Orden i està produïda per Playtime Movies, EL TERRAT i Sábado Películas, amb producció associada amb Televisió de Catalunya, la participació de Televisión Española i el recolzament de l'Ajuntament de Barcelona i Estrella Damm. La pel.lícula arribarà als cinemes de la mà de Cameo.

Les històries d'amor no tenen cap estació favorita, passen en qualsevol moment.

'Barcelona, nit d'hivern'
En: Productora Barcelona, nit d'hivern 
Tags: barcelona barcelona nit d'estiu cameo dani de la orden playtime videos sábado películas 
Viernes, 28 de noviembre de 2014 • 09:22h.


El proper dimecres 23 de juliol (21:55h.), Tv3 estrena la pel.lícula dirigida per Dani de la Orden "Barcelona, nit d'estiu" coincidint amb l'inici de la programació d'estiu de la cadena autonòmica.

"Barcelona, nit d'esiu" es centra en la calorosa nit del 18 d'agost de 2013 quan el cometa Rose travessa el cel de Barcelona. Aquella nit, mentre es produeix l'espectacle al cel, hi ha dotzenes d'històries d'amor arreu de la ciutat però la pel.lícula només n'explica sis.

L'equip artístic està format per Álex Monner, Luis Fernández, Joan Dausà, Sara Espigul, Jan Cornet, Pau Roca, Francesc Colomer, Míriam Planas, Claudia Vega, Bárbara Santa-Cruz, Miki Esparbé, Bernat Saumell, Cristian Valencia, Alba Ribas, Mar del Hoyo, Marc García Coté y Peter Vives.

L'òpera prima de Dani de la Orden es va estrenar el 6 de setembre de 2013 en cines després de fer un tour durant l'agost per diferents ciutats de Catalunya. "Barcelona, nit d'estiu" és una producció de Playtime Movies, EL TERRAT y Sábado Películas.

"Barcelona, nit d'estiu" a:
barcelonanitdestiu.com | @BcnNitdEstiu | Facebook

En: Barcelona, nit d'estiu Tv3 
Tags: àlex monner dani de la orden filmin jan cornet miki esparbé playtime videos sábado películas 
Lunes, 14 de julio de 2014 • 11:17h.

La pel.lícula dirigida per Dani de la Orden, "Barcelona, nit d'estiu" segueix donant a parlar. Després de les nominacions al premi Feroz com a millor cartell i tres nominacions als premis Gaudí (aconseguint-ne un per a Joan Daussà com a millor música original), ara serà exhibida al Euro Style Festival 2014 de Taiwan.

"Barcelona, nit d'estiu" és una producció de Playtime Movies, EL TERRAT i Sábado Películas.

'Barcelona, nit d'estiu'
'Barcelona, nit d'estiu'
"Barcelona, nit d'estiu" a:
barcelonanitdestiu.com | @BcnNitdEstiu | Facebook

En: Productora Barcelona, nit d'estiu 
Tags: dani de la orden el terrat de produccions euro style festival filmin playtime videos sábado películas 
Lunes, 10 de febrero de 2014 • 14:02h.

El 2 de febrer de 2014, en una gala des del BTM presentada per Àngel Llàcer i retransmesa per la XTL (Xarxa de Televisións Locals), s'han donat VI Premis Gaudí del Cinema Català.

"Barcelona, nit d'estiu', nominada en tres categories (millor pel.lícula, millor muntatge i millor música original) ha aconseguit el premi Gaudí a la millor música original per a Joan Dausà. Precisament, Joan Dausà (actor, cantautor, doblador...) va ser qui va inspirar al director Dani de la Orden amb la cançó "Jo mai mai".

Barcelona, nit d'estiu
"Barcelona, nit d'estiu" a:
barcelonanitdestiu.com | @BcnNitdEstiu | Facebook

En: Productora Barcelona, nit d'estiu 
Tags: dani de la orden filmin joan dausà playtime videos premis gaudí sábado películas 
Lunes, 3 de febrero de 2014 • 12:51h.

La pel.lícula "Barcelona, nit d'estiu" dirigida per Dani de la Orden i produïda per Playtime Movies, EL TERRAT i Sábado Películas, aconsegueix estar nominada en els Premios Feroz de l'Asociación de Informadores Cinematográficos de España en la categoria de millor cartell. El póster, així com altres variants de cartells per promocionar la pel.lícula, ha estat dissenyat per Jordi Rins, també creador d'altres pósters de pel.lícules com "Blancanieves" de Pablo Berger.

Paramount Channel serà el canal oficial dels I Premios Feroz, que es donaran el dilluns 27 de gener de 2014 a partir de les 10 de la nit.

Barcelona, nit d'estiu
"Barcelona, nit d'estiu" a:
barcelonanitdestiu.com | @BcnNitdEstiu | Facebook
En: Productora Barcelona, nit d'estiu 
Tags: dani de la orden filmin jordi rins playtime videos premios feroz sábado películas 
Miércoles, 22 de enero de 2014 • 13:15h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 3 ]