Avui dijous, 29 de desembre de 2016, s'han donat a conèixer les nominacions als IX Premis Gaudí, en una lectura pública a l'Auditori de La Pedrera. 32 produccions de les 74 inscrites enguany han estat nominades en alguna de les 22 categories dels premis de l'Acadèmia del Cinema Català.

"El rei borni" ha aconseguit 8 nominacions: millor pel.lícula en català, millor director (Marc Crehuet), millor guió, millor protagonista masculí (Miki Esparbé i Alain Hernández), millor protagonista femenina (Betsy Túrnez i Ruth Llopis) i millor direcció artística.

La gala d'entrega de premis és el 29 de gener de 2017 a l'Auditori del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Cal recordar que "El rei borni" es va rodar dues vegades, una en català i l'altra en castellà i són lleugerament diferents.

"El rey tuerto" en: elreytuerto.com

En: El rei borni Al cine! 
Tags: alain hernández betsy turnez el rey tuerto marc crehuet miki esparbé premios premis gaudí ruth llopis 
Jueves, 29 de diciembre de 2016 • 14:26h.

El 2 de febrer de 2014, en una gala des del BTM presentada per Àngel Llàcer i retransmesa per la XTL (Xarxa de Televisións Locals), s'han donat VI Premis Gaudí del Cinema Català.

"Barcelona, nit d'estiu', nominada en tres categories (millor pel.lícula, millor muntatge i millor música original) ha aconseguit el premi Gaudí a la millor música original per a Joan Dausà. Precisament, Joan Dausà (actor, cantautor, doblador...) va ser qui va inspirar al director Dani de la Orden amb la cançó "Jo mai mai".

Barcelona, nit d'estiu
"Barcelona, nit d'estiu" a:
barcelonanitdestiu.com | @BcnNitdEstiu | Facebook

En: Productora Barcelona, nit d'estiu 
Tags: dani de la orden filmin joan dausà playtime videos premis gaudí sábado películas 
Lunes, 3 de febrero de 2014 • 12:51h.


El passat 3 de gener de 2014 es van donar a conèixer les nominacions dels VI Premis Gaudí a l'Auditori de La Pedrera a càrrec dels actors i acadèmics Lluïsa Castell i Lolo Herrero. 35 produccions de les 91 inscrites han estat finalment nominades en alguna de les 21 categories dels premis de l'Acadèmia del Cinema Català.

La pel.lícula "Barcelona, nit d'estiu" dirigida per Dani de la Orden i produïda per Playtime Movies, EL TERRAT i Sábado Películas, aconsegueix 3 nominacions: millor pel.lícula, millor muntatge (Elena Ruiz i Albert Gutiérrez) i millor música original (Joan Dausà).

Els guardons es lliuraran el 2 de febrer al Barcelona Teatre Musical (BTM) en una gala retransmesa per Tv3 i presentada per Àngel Llàcer.

"Barcelona, nit d'estiu" a:
barcelonanitdestiu.com | @BcnNitdEstiu | Facebook
En: Productora Barcelona, nit d'estiu 
Tags: dani de la orden filmin joan dausà playtime videos premis gaudí sábado películas 
Martes, 7 de enero de 2014 • 15:31h.


Així, amb el robatori i la recuperació de l'estatueta, s'iniciava el passat 3 de febrer, la gala d'entrega dels V Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. Una pel.lícula trepidant que es monta l'Andreu i que li explica al Bayona. Eduard Fernández, Irene Montalà, Santiago Segura, Joel Joan, Clara Segura, Àlex Monner, entre d'altres, són alguns dels actors que hi participen. La "pel.lícula" és una producció de l'Acadèmia del Cinema Català i l'Escac amb la participació d'EL TERRAT.

Andreu Buenafuente va presentar la gala, retransmesa en rigurós directe per Tv3 des del Barcelona Teatre Musical (BTM) davant de més de 1.600 convidats, en la que "Blancaneu" de Pablo Berger, "Lo imposible" de Juan Antonio Bayona i "Una pistola en cada mano" de Cesc Gay van ser les principals protagonistes en l'obtenció de premis.

EL TERRAT va ser l'encarregat del guió de la gala, Televisió de Catalunya en va ser la responsable de la realització audivisual i la producció amb col.laboració amb l'Acadèmia del Cinema Català.
En: Andreu Buenafuente Premis Gaudí Tv3 
Tags: àlex monner andreu buenafuente clara segura eduard fernández escac irene montalà j.a. bayona premis gaudí santiago segura 
Miércoles, 6 de febrero de 2013 • 11:10h.

Jordi ÉvoleJordi Évole ha estat reconegut recentment amb el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán, "pel seu treball en la renovació dels gèneres periodístics, l'aproximació sense complexos a una realitat, la de la crisi, i l'establiment d'una agenda informativa pròpia i socialment necessària". Aquest dilluns serà col.laborador de luxe a la taula d'actualitat de DIVENDRES, amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba. Amb ell parlarem d'aspectes socials i polítics del panorama actual, i de la seva feina al programa SALVADOS.

Aquest ha estat un cap de setmana molt important per al cinema català. Diumenge es van lliurar els Premis Gaudí, durant una gala presentada per Andreu Buenafuente, i aquest dilluns farem balanç de la cerimònia parant especial atenció als dissenyadors que han vestit les estrelles de la catifa vermella, amb el nostre expert en moda i tendències, Marc Giró. A més a més, sabrem el resultat de la travessa dels Premis Gaudí i el nom dels cinc guanyadors dels passis dobles per anar al cinema de franc durant tot un any.

Espartac Peran viatja aquesta setmana a la localitat de Vidreres, a la comarca de la Selva. Allà ens espera l'escriptor Màrius Serra per analitzar l'origen de paraules autòctones, com "suca-mulla". El segon cap de setmana de maig, Vidreres celebra la Fira de Tractoristes, una festa que reivindica l'antiga vida de pagès. A través de la recreació d'algunes de les activitats que es fan a la Fira, parlarem de com era la vida tradicional del camp (tractors antics, eines, feines, etc.) i de com ha canviat fins ara.

Comença la setmana amb esperit de DIVENDRES. En directe. 16:40h. Tv3.

[ Jordi Évole, Premio Internacional de Periodismo Manuel Vázquez Montalbán, en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]