'Corbacho 5G'L'humor i la gràcia tornen amb el 2n Cicle Humor & Co. que organitza el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de les Franqueses.

El Teatre Auditori de Bellavista serà seu del 2n Cicle Humor & Co. El cicle començarà el vespre del 27 de setembre amb l'espectacle CORBACHO 5G de Jose Corbacho.

Hi haurà dos espectacles més. El següent, previst pel 25 d'octubre, serà "Audiència I-Real", del televisiu Toni Albà. El 29 de novembre, el cicle es tancarà amb l'espectacle "20 anys de jotes i cançons" de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Les entrades del 2n Cicle Humor & Co. ja es poden comprar de manera anticipada a través d'internet amb Codetickets o fins al dia de la funció a la taquilla del Teatre Auditori de Bellavista, oberta de dilluns a dissabte de 16 a 21h. i dimarts, dimecres i dissabte de 10 a 14h. El preu de l'entrada és de 18€ i 15€ si és anticipada o per majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys. Les entrades són numerades. Per a més informació podeu trucar al 938 466 506.
En: Corbacho 5G 
Tags: cicle humor & co. corbacho 5g jose corbacho 
Miércoles, 17 de septiembre de 2014 • 13:20h.

#Corbacho5G
No exagerem si diem que el so ambient de l'espectacle #CORBACHO5G, des del principi fins al final, van ser les riallades. Quan els presents no esclataven a riure amb els acudits i les crítiques mordaces del còmic, eren els aplaudiments espontanis els que omplien la sala, gairebé plena.

L'espectacle consistia en una tableta gegant sobre l'escenari i el ritme ràpid del seu discurs enginyós. Durant més d’una hora i mitja Corbacho va fer parodia de les xarxes socials i de les noves tecnologies, de com el telèfon mòbil, les càmeres integrades, Facebook i Twitter han modificat el comportament humà i com, des d'una certa perspectiva, podem semblar veritables beneits. Va fer un repàs per les xarxes més inversemblants, com la xarxa social Doggy Talky, dedicada als gossos, per saber on surten a passejar els gossos dels teus veïns i fins i tot, quedar amb algun d'ells perquè facin "coses d'animals". O l'Ipoo, una xarxa social per quan estàs al lavabo, que disposa d'un mapa i et mostra en els diferents llocs on has fet caca.

Tot això, a més a més, adaptat al context: mapes de Castellar, referències a la cocteleria Boston i recordant als nostres veïns: "Hi ha més marques de Gintònics que tontos a Sentmenat". Després de les rialles va afegir: "Quan vaig fer l'acudit a l'inrevés, a Sentmenat, els d'allà van riure més". Corbacho no va deixar canya dreta: eufemismes i paraules amb molta sàtira a Montoro, Ana Botella, la Duquesa de Alba, el Rei, el Papa i fins i tot, crítiques a ell mateix. Va llegir algun dels missatges que li enviaven: "José Corbacho, cuánto oxígeno desperdiciado" o "Per què Corbacho porta ulleres de violador? No li queden bé". I tot això amb un ritme molt dinàmic, interactuant amb el públic, baixant diverses vegades de l'escenari i mostrant a la tableta gegant les fotos i els tuïts que els espectadors s'anaven fent durant l'espectacle. Va acomplir totes les peticions dels assistents: dues noies li van demanar un petó i l'humorista va baixar i els hi va encastar dos petons a la boca, altres dos joves van demanar un selfie i van acabar ballant el "Gangnam style" amb ell a l'escenari.

Un dels moments àlgids però, va ser quan l'humorista va explicar l'aplicació iCuenca, una app que mostra una brúixola que indica on està Cuenca "per si una nit et fa gràcia posar a la parella mirant cap allà". I és que el to "eròtic" va estar present durant tot el show.

Corbacho va acabar la funció cantant i ballant amb tot el públic i felicitant a tots els Joseps, Josefes, pares "i mares! perquè sense elles no estaríem aquí".

Article de Cristina Domene a L'Actual de Castellar.

#CORBACHO5G en:
@JoseCorbacho | @ElTerratTeatro | Facebook | Pinterest

En: Corbacho 5G 
Tags: castellar del vallés corbacho 5g cristina domene jose corbacho 
Viernes, 21 de marzo de 2014 • 10:24h.


Todo va tan deprisa que la velocidad de conexión 3G parece cosa del pasado y las operadoras no hacen más que anunciar a bombo y platillo, sus ofertas 4G. Y Jose Corbacho, metido de lleno en su espectáculo en el que aprovecha todo este mundo de conexiones, aplicaciones, relaciones en redes sociales, juegos on line... para reírse de todo lo demás, no iba a ser menos. Incluso, va a ser más.

Así que Corbacho decide adelantar al 4G por la derecha, descargarse el firmware de su espectáculo a la velocidad de la luz y, tras una existosa instalación, convierte su "one man show" CORBACHO 3G en CORBACHO 5G. Más rápido, más ligero, compatible con todo tipo de teatros, funciona incluso "off line" (o sea, se puede ver en ciudades o pueblos en los que haya poca o ninguna cobertura), más Corbacho que nunca.

El 3G ya es antiguo, el 4G ya es vintage y lo que se lleva ahora es el 5G... ¡el de CORBACHO 5G!

#CORBACHO5G en:
@JoseCorbacho | @ElTerratTeatro | Facebook | Pinterest

En: Corbacho 5G 
Tags: barcelona corbacho 5g jose corbacho 
Lunes, 17 de febrero de 2014 • 17:32h.

Jose Corbacho en el Social Media WeekEl próximo 21 de febrero, a las 18h., en el Mobile World Centre de Barcelona, Jose Corbacho será el encargado de clausurar la edición de este año del Social Media Week, ofreciendo una versión reducida y spin-off de su espectáculo.

Para esta ocasión, Corbacho adelanta al 4G por la derecha, se descarga el firmware a la velocidad de la luz y, tras una existosa instalación, convertirá su "one man show" CORBACHO 3G en CORBACHO 5G.

Jose Corbacho aprovecha las nuevas tecnologías en su espectáculo como excusa, así como las redes sociales y la velocidad a la que va todo, para reírse de todo y de todos. Jose Corbacho crea un espectáculo en el que los espectadores juegan un papel muy importante, interaccionando y participando directamente en el contenido del show, casi como una reunión entre amigos. Eso sí, una reunión de "última generación".

Jose Corbacho y su visión de las nuevas tecnologías, redes y demás en el Social Media Week de Barcelona. Viernes 21 de febrero a las 18h. Inscríbete gratuitamente en: Social Media Week.

Gira #CORBACHO5G:
—Murcia, Teatro Romea: 16 de febrero [ Entradas ]
—L'Hospitalet (Barcelona), Teatre Joventut: 22 de febrero [ Entradas ]

#CORBACHO5G en:
@JoseCorbacho | @ElTerratTeatro | Facebook | Pinterest

En: Jose Corbacho Corbacho 5G 
Tags: barcelona corbacho 3g corbacho 5g jose corbacho mobile world centre social media week 
Martes, 11 de febrero de 2014 • 11:14h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]