Sopa de CabraVan adoptar el nom del grup d'una cançó dels Rolling Stones, i, després d'un llarg període d'inactivitat, els creadors d'alguns dels millors hits del rock català, els Sopa de Cabra, es tornen a unir per donar cops de cap en una gira que els portarà per gran part del territori català. Coneixerem tots els detalls d'aquests concerts, al costat dels líders de la banda, Gerard Quintana i Josep Thió, i ens colarem al backstage per mostrar-vos imatges inèdites dels seus assajos.

Avui també obrim el nostre consultori sobre nutrició amb la Dra. Montse Folch des de Llançà. Creieu que després de les vacances heu guanyat algun quilet de més? La Dra. Folch ens donarà consells per recuperar-nos ràpidament dels excessos estiuencs. Podeu deixar els vostres dubtes al Facebook del programa.

I estrenem aquesta tarda la taula de debat dels dimarts, la que congregarà Imma Sust, Sílvia Soler, Ana Boadas, Màrius Càrol, Tian Riba i  l'escriptor Luis Racionero.

T'esperem després d'un nou capítol de "La Riera" a les 16:40h., a Tv3.

[ Hoy, en DV: Sopa de Cabra ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas gerard quintana imma sust josep thió luis racionero màrius carol montse folch sílvia soler sopa de cabra tian riba 
Martes, 6 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Luis RacioneroEsta noche nos visita el escritor Luis Racionero. Por lo visto, Racionero ha escrito su nuevo libro "El cráneo de Akenatón" con un salacoff en la cabeza como si fuera un auténtico explorador de Egipto. Se trata de una novela con el faraón Akenatón como protagonista y donde hay acción, enigmas y sectas. Tiene todos los ingredientes para ser un best seller y si vende tanto como Dan Brown se gastará el dinero construyéndose una pirámide. Y quién era Akenatón? Pues fue un faraón que tenía la cabeza como una pelota de rugby. Y cómo los egipcios lo inventaron todo al final resultará que el rugby y las hakas de los All Blaks ya las hacían en el Cairo.

Y además tendremos la actuación de El niño de la hipoteca, un nombre artístico que con la crisis cobra más relevancia ya que tal y como están los bancos que el niño tenga aún hipoteca es todo un logro. Eso sí, para pagar la hipoteca canta y esta noche lo hará, en directo, en BFN.

Y mañana: Leonardo Sbaraglia.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: el niño de la hipoteca luis racionero 
Lunes, 1 de marzo de 2010 • 11:01h.

Luis RacioneroEns visita l'escriptor Luis Racionero, per parlar-nos dels misteris dels faraons de l'antic Egipte, escenari en el qual ha ambientat el seu últim thriller literari "El cráneo de Akenaton". Llegir un gran llibre sempre fa que ens vingui la gana, així que també parlarem amb el cuiner Pep Nogué, que ens donarà alguns consells per menjar de luxe per menys de nou euros.

Avui ens acompanya la nostra experta buscant tot allò que diferencia a homes i dones, per acabar demostrant que no som tan diferents: la Tatiana Sisquella. Debatrem un estudi que diu que les dones tenen el "sentiment de culpa" més desenvolupat que els homes.

I en el seu últim dia en la Cerdanya, l'Espartac ens ensenyarà què és el curling, un esport que no té res a veure amb l'streaking.

DIVENDRES, a la tele o a la web, a les 16:30h., en Tv3.

[ Luis Racionero presenta su nuevo thriller en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: luis racionero pep nogué tatiana sisquella 
Jueves, 28 de enero de 2010 • 00:29h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]