Xavier Sala MartínTorna al plató de DIVENDRES l'economista i barcelonista il.lustre Xavier Sala Martín. Amb ell analitzarem què ens espera econòmicament en els pròxims mesos i també li preguntarem com ha vist les eleccions del Futbol Club Barcelona. També tindrem al plató al Pere Arquillué, el Claudi de "La Riera". Amb ell comentarem aspectes de la serie, i també ens parlarà de la seva última obra de teatre, "Platonov" de Chejov.

Des de Santa Coloma de Farners us mostrarem com funciona el servei de donació de sang i plasma amb l'Associació de donants de Riudarenes, i també us aproparem a un observatori climàtic amb Pere Serra, que ens explicarà com funciona el servei meteorològic.

Si poguessis escollir, quin dia t'agradaria que fos? DIVENDRES, dilluns 14 de juny a les 16:30h Tv3.

[ Xavier Sala Martín en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: pere arquillué pere serra xavier sala martín 
Domingo, 13 de junio de 2010 • 08:10h.

Mai com la primera vegadaSempre hi ha un primer cop per a tot, un instant únic i irrepetible que guardem per a sempre en la memòria. Però "la primera vegada de..." hauria d'arribar sempre en el moment oportú, ni abans, ni després. A quina edat hauria de tenir un nen el seu primer mòbil? Quan hauria de començar un xaval a rebre "la paga" dels seus pares? Amb quants anys és aconsellable que els nens comencin a utilitzar internet? D'aquest tema parlarem amb el psicòleg Paulino Castells i amb la Tatiana Sisquella.

I ara que estem en crisi i s'acosten tot tipus de retallades pressupostàries, hauríem d'acostumar-nos a ser més pobres? tornarem a l'estabilitat econòmica algun dia? Aquestes i altres preguntes seran respostes per experts en economia, com Francesc Xavier Mena y Xavier Sala Martín.

L'Espartac segueix gaudint del bon temps a Cambrils. Avui: concurs per a mejar mandarines i jugadors professionals de ping-pong.

Sempre hi ha un moment per a l'entreteniment, sempre hi ha un moment per a convertir un dia normal en un DIVENDRES. 16:30h. Tv3.

[ Nunca como la primera vez ]

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc xavier mena paulino castells tatiana sisquella xavier sala martín 
Martes, 1 de junio de 2010 • 08:06h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
[ Páginas: 7 / 7 ]