'Els veïns de dalt'
Aquest dimecres tornarem a tenir, després d’uns dies, la presència del professor Sala i Martín, que ens oferirà, com sempre, una de les seves instructives classes magistrals. Aquesta setmana intentarem comprendre què és el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) i el perquè de la polèmica suscitada entre els governs de l’Estat i la Generalitat.

Parlarem de la comèdia de Cesc Gay "Els veïns de dalt", una història que parla de la vida en parella, un repte majúscul, ple d’adversitats i obstacles en què la lluita és pel dia a dia, tot i que els homes i les dones ho continuem intentant. Seurem al sofà vermell amb els seus protagonistes, Àgata Roca, Nora Navas, Pere Arquillué i Jordi Rico.

Des de fa onze anys, "La marató" arriba acompanyada d’una banda sonora que, en aquesta ocasió, està formada per 20 temes. Unes cançons que fan un recorregut a través del dolor, la tristor, el drama, la impotència... però també la lluita, la fe, l’esforç, el suport, la generositat, l’esperança... En parlarem amb Àngel Lacalle, director del projecte.

Dimecres serem a La Molina per fer la presentació de la temporada d’esquí i per preguntar-nos sobre les expectatives que presenta. Entre d’altres temes relacionats, farem una previsió del temps per a tota la temporada i, sobretot, parlarem de la pràctica de l’esquí: l’adaptat a qualsevol tipus de discapacitat, el de la tercera edat i l’adreçat als que en volen aprendre.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ágata roca àngel lacalle jordi rico nora navas pere arquillué xavier sala i martín 
Miércoles, 25 de noviembre de 2015 • 00:12h.

Pere ArquilluéLa setmana ja s'acaba i és el moment de parar la taula de "La Riera", la tertúlia televisiva amb experts col·laboradors i convidats de luxe, que viatgen de la ficció a la realitat per conviure amb nosaltres en format físic, com serà el cas del personatge que ens acompanyarà durant aquest programa, en Claudi, interpretat per l'actor Pere Arquillué. Amb ell parlarem del futur del casino, de la seva sòcia, la Lídia, i del seu fill, que comença a demostrar que també val per al món dels negocis... Amb els nostres tertulians —Mercè Comes, Ana Boadas, David Balaguer, Pere Mas i l'àvia Remei—, també parlarem de l'Albert Flaquer i la seva nova "ampliació" familiar. Com serà la vida d'aquesta família tan extensa? Han fet les paus definitivament amb la tieta Consol? I el Sergi? Què en penseu, de la seva decisió? És irrevocable o encara s'ho repensarà? Què ha de fer a partir d'ara?

Al programa d'aquest divendres també donarem pas a una nova edició de la secció "De què és temporada?". El pagès Pep Riera i el catedràtic en nutrició Abel Mariné ens explicaran quins aliments estan ara mateix en el seu millor moment.

A més a més, anunciarem quina localitat visitarem la setmana que ve, i moltes coses més... Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.

DIVENDRES, cada tarda a TV3 a partir de les 16:40h.
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine ana boadas david balaguer mercè comes pep riera pere arquillué pere mas 
Viernes, 3 de mayo de 2013 • 00:05h.

... i s'acomiada fins a setembre, però abans, és moment de fer balanç d'allò més destacat de la setmana a la telesèrie de moda, "La Riera". Avui no serà com un divendres qualsevol, ja que ens acompanyen en el plató la Mercedes Sampietro i en Pere Arquillué, actors del serial, al costat del director argumental, en David Plana. Per a acomiadar-nos de la tertúlia de "La Riera" hem convidat als Murfila, la banda de pop rock que vénen a interpretar-nos en directe un dels seus grans hits, "Me pones", que és també part de la banda sonora de la sèrie:I tindrem moltes més sorpreses, entre elles, una edició especial de la "Telepèdia", amb els millors moments de DIVENDRES, acompanyats de tots els col·laboradors que han passat pel programa.

Gràcies a tots els que ens heu seguit al llarg d'aquesta primera temporada. Ens tindreu sempre que vulgueu a la web del programa i en el nostre Facebook. Ens veiem al setembre!

[ "Divendres" cierra hoy por vacaciones... ]

En: Divendres Tv3 
Tags: david plana mercedes sampietro murfila pere arquillué 
Viernes, 16 de julio de 2010 • 00:10h.

Xavier Sala MartínTorna al plató de DIVENDRES l'economista i barcelonista il.lustre Xavier Sala Martín. Amb ell analitzarem què ens espera econòmicament en els pròxims mesos i també li preguntarem com ha vist les eleccions del Futbol Club Barcelona. També tindrem al plató al Pere Arquillué, el Claudi de "La Riera". Amb ell comentarem aspectes de la serie, i també ens parlarà de la seva última obra de teatre, "Platonov" de Chejov.

Des de Santa Coloma de Farners us mostrarem com funciona el servei de donació de sang i plasma amb l'Associació de donants de Riudarenes, i també us aproparem a un observatori climàtic amb Pere Serra, que ens explicarà com funciona el servei meteorològic.

Si poguessis escollir, quin dia t'agradaria que fos? DIVENDRES, dilluns 14 de juny a les 16:30h Tv3.

[ Xavier Sala Martín en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: pere arquillué pere serra xavier sala martín 
Domingo, 13 de junio de 2010 • 08:10h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]