Lluís Foix,Francesc Sanuy i Pere PortabellaAvui tenim un DIVENDRES ple de grans savis, com el Lluís Foix, el Francesc Sanuy i el Pere Portabella, que no pensen mossegar-se la llengua parlant de l'Estatut, el Barça i la vida en general. També rebrem al periodista Joan Barril, que acaba de guanyar el premi Sant Joan Caixa Sabadell, un dels més importants de les lletres catalanes, amb el llibre "Les terres promeses".

I a Badalona, l'Espartac i la Lidia Heredia fan un vermut amb patates Coromines i Anís del Mono, mentre parlen de la ciutat i de la vida. La Lídia ens vol presentar a en Xavier Elías, mestre xocolater, que elabora xocolatines amb aquests dos productes típics: patates i anís.

I també des de Badalona us presentarem a "El Yiyo", la versió amb "duende" del neng de Castefa, que ens fa una demostració del seu talent com a "bailaor", en un "tablao" que hem preparat per a l’ocasió.

DIVENDRES: placebo del cap de setmana. Cada tarda després de "La Riera", a Tv3.

[ Sinfonía intelectual en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc sanuy joan barril lidia heredia lluís foix pere portabella xavier elias 
Miércoles, 30 de junio de 2010 • 00:09h.

Andreu Buenafuente, El Gran Wyoming y Susanna GrisoS'acaben de lliurar els premis de l'Acadèmia de Televisió. En Carles Sánchez, el nostre col.laborador i especialista en tot el que es cou en el món catòdic d'aquest país, ha viatjat fins a Madrid per estar-hi present en l'esdeveniment. Així doncs, avui tindrem l'oportunitat de veure en el seu reportatge tot el que va ocórrer entre bambalines durant la gal.la dels óscars televisius, entre els quals han resultat guanyadors Andreu Buenafuente en la categoria de millor presentador, l'equip de guionistes de BFN en la categoria de guió i el programa CASAL ROCK com millor programa d'entreteniment autonòmic (Tv3).

Avui també parlarem de la conjuntura política que vivim en aquests moments a nivell estatal, i de les mesures amb les quals estem afrontant la crísi econòmica. Serà un intens debat amb el periodista Lluís Foix, l'empresari i advocat Francesc Sanuy i el director de cinema Pere Portabella.

I a Lleida coneixerem la festa de moros i cristians, amb la presència d'un capità cristià i una capitana mora. Abans d'acomiadar-nos d'aquesta localitat, seguirem els consells naturals d'Albert Rami, consells que poden servir a qualsevol que busqui rebaixar panxa i lluir un cos 10 aquest estiu.

Aquesta tarda comença el cap de setmana abans d'hora en DIVENDRES. 16:30h. Tv3.

[ "Divendres" en la entrega de premios ATV ]

En: Divendres laSexta 
Tags: albert rami andreu buenafuente bfn carles sánchez casal rock francesc sanuy lluís foix pere portabella premios 
Jueves, 10 de junio de 2010 • 09:41h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]