Peyu
Ens envolta l’absurd més absolut i en Peyu ho demostra cada setmana a la secció "Ole tu" de l’"APM", descobrint-nos els nyaps urbanístics més surrealistes que trobem arreu de la geografia catalana. Aquest dilluns en Peyu trepitja el plató de DIVENDRES amb un llibre sota el braç, el llibre de l’"Ole tu", amb una compilació de luxe de totes les rareses urbanístiques que aquest jove humorista a anat detectant als carrers catalans. Veurem una llista de les més curioses i molt atents perquè segurament hi trobareu alguna que hi ha al vostre poble o ciutat.

A plató també parlarem dels preus dels pisos, hem preparat una trobada amb Òscar Mascarilla, doctor en economia i professor titular del Departament de Teoria Econòmica de la UB, per saber l’estat de la qüestió del mercat immobiliari en aquests moments. Estan pujant els preus dels pisos? És un bon moment per comprar?

L’actualitat del dia i del cap de setmana serà subjecte d’anàlisi durant la tertúlia del dilluns que modera Xavi Coral, amb la participació d’uns tertulians de luxe: Sebastià Serrano, Tian Riba, Núria Ferré i el professor i filòsof Francesc Torralba, que tot just publica un llibre sobre els beneficis mentals d’anar a córrer amb el títol "Córrer per pensar i sentir".

I amb Espartac Peran i l’equip d’exteriors ens traslladem aquesta setmana a la localitat de Torroella de Montgrí. Allà ens espera l’escriptor Màrius Serra amb més "Paraules en ruta" i un munt de temes per conèixer millor l’ADN de la població. Us presentarem l’Associació Sardanista Continuïtat, tot un referent a Catalunya.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran francesc torralba màrius serra òscar mascarilla peyu xavi coral 
Domingo, 15 de marzo de 2015 • 20:06h.