SomnisA partir de la pel.lícula "Origen" (Inception), basada en el món dels somnis, a la redacció del DIVENDRES ens hem començat a plantejar algunes preguntes sobre aquest tema. Podem triar el que somiem? Si abans de dormir veiem una pel.lícula de por o una pel.lícula eròtica, tenim més possibilitats de passar por o de tenir somnis eròtics? Ens podem posar dins el son d'un altre? Hi ha algun tractament contra els malsons? De tot això i molt més parlarem avui amb el Dr. Eduard Estivill, metge especialista en trastorns de la son.

No podem començar el cap de setmana sense parlar de "La Riera" amb els nostres tertulians habituals (en Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, el David Balaguer, l'Ana Boadas i en Pere Mas). Avui és un dia important a la tertúlia de "La Riera" perquè la Sònia, "la fiscal de Sant Climent" ens visita. Amb ella parlarem del cas de pederàstia, de la requalificació de la Pineda, i del seu marit Ernest.

I amb el nostre col.laborador Carles Sánchez veurem el making of del primer lipdub rodat amb tecnologia 3D, fet a Porrera.

Somiar que cada dia pot ser DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Sueños ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles sánchez david balaguer eduard estivill la riera pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 17 de septiembre de 2010 • 01:10h.